ТОП-5 оригінальних місць для зустрічі Нового року в Луцьку

0
-1
ТОП-5 оригінальних місць для зустрічі Нового року в Луцьку
У магазинах величезні черги, в повітрі запах мандаринів і святкова мішура на кожному кроці, а значить сезон передноворічної метушні офіційно відкрито.

Якщо олів’є у домашній атмосфері і сімейні розмови за келихом «Совєцкого» шампанського вам уже «приїлися» і ви шукаєте нових новорічних вражень – пропонуємо вам п’ятірку незвичайних місць, де можна зустріти 2017.

ЗАЇЗД НА …ТРОЛЕЙБУСАХ

Літаки з Луцька не літають, потяги в новорічну ніч не ходитимуть, тому ми знайшли альтернативу – тролейбуси. Крім того транспорту, що планово ходитиме на Новий рік, можна замовити окремий тролейбус - без сварливих коментарів і бабусь з торбами, яким конче треба буде кудись поїхати навіть посеред ночі.

Щоправда й коштує таке задоволення не по дві гривні з пасажира. Найдешевший варіант – 320 гривень за годину. Час і маршрут подорожі можна обрати самостійно.

Місця для сидіння забезпечені, для танцполу теж, а далі – справа вашої фантазії.

У ЛІСІ-ЛІСІ ТЕМНОМУ…
Якщо хочете відпочити від міської метушні і насолодитися тишею – дорога вам у ліс. Виїхати за Луцьк варто ще завидна 31 грудня, щоб вибрати хороше місце для наметів.

В такій атмосфері можна навіть прикрасити ялинку прямо в лісі і водити хороводи навколо неї. А ще – багаття, шашлики і пісні під гітару.

Головна перевага такого варіанту – відсутність сусідів-дебоширів, феєрверків за вікном і телевізора з щорічним привітанням Гаранта.

Знавці лісу радять обирати екологічні стежки: вказівники допоможуть не загубитися серед дерев, а альтанки зроблять відпочинок комфортнішим. Поблизу Луцька таких стежок дві: поблизу Звірова і Гаразджі.

У звірівському нічному лісі можна побачити диких тварин – оленів чи диких свиней. В Гаразджі теж є своя цікавинка - унікальні дерева, зокрема чорні берези. Там же є й ялини-довгожителі, які можна святково вбрати.

До Нового року ще вдосталь часу, щоб встигнути знайти місце в лісі, купити зимовий намет з пічкою і термобілизну, а також переконати друзів і рідних зустріти свято в диких умовах.

З БОГОМ…
Новорічну ніч можна провести не лише на вечірках чи застіллях, а й у …церкві. Окрім великодньої і різдвяної всенічних служб дедалі більшої популярності набувають новорічні служби.

У Свято-Троїцькому соборі служби на Новий рік не буде, натомість послухати літургію можна у Свято-Миколаївському Жидичинському монастирі. Божественна літургію розпочнеться під бій курантів – о 00:00 і триватиме до 1:30.

У храмі Всіх святих землі Волинської о 21 годині 31 грудня розпочнеться всенічна. А вже о 00:00 відбудеться літургія.

В РУЇНАХ «СТАЛКЕРСЬКИХ» ОБ’ЄКТІВ
Для любителів екстриму завжди відкриті (чи то вибиті?) двері закинутих заводів міста. Новий рік в такій атмосфері точно запам’ятається. Замість «Блакитного вогника» по ящику на вас чекає справжній трилер в житті – бо від шурхоту, шелесту і скрипу заряд емоцій гарантовано.

Як варіант пропонуємо зустріти 2017 на закинутому Комбінаті хлібопродуктів №1, що на вулиці Привокзальній. Завод закрили восени 2011 і його деталі одразу ж розібрали на металобрухт.

Закинутий завод має кілька приміщень, тож краще навідатися заздалегідь – щоб прибрати вибрати місце і розчистити територію.

НА ВИСОТІ ПТАШИНОГО ПОЛЬОТУ
Якщо хочете під час застілля дивитися не на захмелілі обличчя родичів вдома, а на вражаючі нічні вогні міста і краєвиди з висоти – тоді пропонуємо вам обратися на дах багатоповерхівки.

Для втілення такої ідеї є три шляхи: домовитися із головою ОСББ про «оренду», знайти під’їзд з відкритим дахом або пройтися по квартирах верхніх поверхів, бо саме там зазвичай живуть «ключники», які можуть відкрити вам дах.

Тут треба пам’ятати про меблі – або нести з дому, якщо ви збираєтеся підкорити дах свого будинку, або шукати пластикові столи й стільці. Туди ж можна принести і ялинка. Додати святкового настрою може гірлянда – або автономна на акумуляторах або звичайна.

Останню доведеться підключати через подовжувач у квартирі мешканців дев’ятого поверху.

Ідеальне місце для романтичної новорічної вечері на двох, бо шумна вечірка може не сподобатися жильцям верхніх поверхів.

Підготувала Іванна САЦИК
Теги: новий рік
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні