--> Лучани скаржаться: на Соборності не доробили пішохідну доріжку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани скаржаться: на Соборності не доробили пішохідну доріжку

3
7
Лучани скаржаться: на Соборності не доробили пішохідну доріжку
Лучани скаржаться на незавершений ремонт пішохідної доріжки на вулиці Чорновола та проспекті Соборності.

Про це написали у спільноті "Свідомість лучан" у Фейсбуці.

У дописі зазначають про те, що на такому клаптику дороги неможливо вільно пересуватися. Та просять владу негайно вирішити цю проблему.

"Місяць тому я подякував нашій владі за освітлення та укладку бруківки пішохідно-велосипедної доріжки. Так швидко вони поклали бруківку на цей клаптик, та тільки я подякував на своїй сторінці...все...Робота зупинилась... Мало того, то вже вивезли палєти з бруківкою, які були розставлені продовж всієї вулиці Соборності від 26-го будинку до магазину "Тигрес", - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зарано подякували!Потрібно дякувати після завершення робіт!
Відповісти
Чому ви дивуєтесь що не доробили!Пригадайте де ви живете-в Україні!В нас все так робиться-взятися робити-взялися,а от зікінчити роботу-зясь!Можливо після зими-весною дороблять!Це ж ми-українці.Ми по іншому неможемо!А на Волі хіба не так само? І на Волі взялися зимою робити!А де літом були коли була чудова погода для вкладання бруківки?В нас все робиться навпаки!Тому що ми особливі!
Відповісти
шановний ми живемо в чудовій країні і народ в нас чудовий... влада у нас ссссссссс...... ушльпкі наглі безсовістні ублюдкі... тому ми СВІДОМІ висвітлюємо немовчимо та не скручуємось мов равлик моя хата з краю. це потрібно висітлювати так як на теперішній час фейсбук дуже впливає на СВІТ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні