Волинські волонтери передали новорічні смаколики на передову

0
2
Волинські волонтери передали новорічні смаколики на передову
З Рожищ на передову передали ліки та смаколики.

Так, зібрали речі необхідні бійцям за посередництва Автомайдану, - йдеться на сторінці "Самооборона Рожище" у Фейсбуці.

Зокрема закупили ліки, які придбали на кошти зібрані школярами з Переспи, надані благодійницею з Італії та демобілізованим бійцем, на загальну суму 4120,60 гривень.

"А ще багато усілякої смакоти, щоб хлопці на сході хоча б частково змогли відчути домашній затишок у передсвяткові дні", - йдеться в дописі.

Волонтерка Анастасія Стасюк, її подруга Юлія Петришина та працівниці кухні Рожищенської ЦРЛ дружина демобілізованого солдати Яна Копюк з сестрою Анною Рудусь також долучились до доброї справи.

Так, господині приготували для бійців чотирнадцять десяти літрових та вісім п’ятилітрових відер вареників з картоплею, сиром та картоплею з м’ясом, шість п’ятилітрових відер тушкованої капусти з рисом та м’ясом, п’ять відер картопляних пиріжків з м’ясом та три величезних шоколадних торти.

Дівчата з Райміста Галина Радчук, Тетяна Корніяшик, Ольга Умша, Ірина Лук’янчук напекли по дві коробки печива та пирогів.

Також долучились до ініціативи й інші люди, Руслан Хомич привіз свіжої капусти, демобілізований боєць Микола Свистак забезпечив м’ясом, Оксана Добровольська з "Самооборони Волині" виділила сала на шкварки, а Олег Заховайко та Олександр Лемещук надали кошти на закупівлю необхідних інгредієнтів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні