Аваков просить ще три мільярди на реформу нацполіції

0
2
До липня 2017 року бюджет дозволить завершити по всій країні заміну старих МРЕВ на нові сервісні центри, - пише Кореспондент.НЕТ.

На збільшення заробітної плати для перепідготовлених офіцерів Національної поліції необхідне додаткове фінансування на суму 3 мільярди гривень, повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"По всій системі МВС - це близько 360 тисяч людей - у нас задовільний бюджет на 2017 рік", - зазначив Аваков.

За словами Авакова, для Держслужби з надзвичайних ситуацій грошове забезпеченням на 2017 рік передбачає витрати на суму 3878,8 млн. грн. (на 1431,5 млн. грн більше, ніж торік), що дозволить підвищити мінімальний рівень заробітної плати з 3100 до 5000 гривень.

"Державна міграційна служба, Нацгвардія і Держприкордонслужба отримали бюджет для розвитку і зростання. Міграційна служба буде виконувати ключове завдання на наступний рік - забезпечувати видачу індивідуальних ID-карт, які прийдуть на заміну старих паспортів. За цими картами буде можливий безвізовий в'їзд до деяких країн", - повідомив Аваков.

Також до липня 2017 року бюджет дозволить завершити по всій країні заміну старих МРЕВ на нові сервісні центри.

Нагадаємо, що Аваков не збирається йти у відставку після перестрілки у Княжичах під Києвом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні