«Волиньбаскет» поступився гостям з Миколаєва

0
0
«Волиньбаскет» поступився гостям з Миколаєва
"Волиньбаскет" у домашньому поєдинку поступився МБК "Миколаєву" Супер-Ліги Парі-Матч з рахунком 69:85 (23:13, 13:27, 17:22, 16:23)

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

"Волиньбаскет" відмінно почав матч: господарі захопили лідерство в дебюті поєдинку, скориставшись свободою на дузі, яку їм надав "Миколаїв". "Корабели", в свою чергу, в дебютному періоді атакували дуже погано, проте зуміли прийти в себе у другій десятихвилинці.

Луцький клуб не впорався з досвідченим снайпером Олексієм Онуфрієвим, який шикарно вийшов з лави, відвантаживши три "трюльники". Саме результативна гра ветерана, який встиг набрати 15 очок при 75% реалізації кидків з гри, дозволила "Миколаєву" відіграти відставання і піти на велику перерву з 4 очками переваги.

Як виявилося, ривок "корабелів" у другій десятихвилинці виявився визначальним. Команда Дмитра Чайковського, яка в цьому матчі багато втрачала м'яч, дозволила супернику продовжити свою триочкову феєрію - після перерви до Онуфрієва підключилися Андрій Горбатюк і Владислав Тонченко.

Незважаючи на начисто програний підбір, "Миколаїв", який після провалу в першій чверті зумів налагодити свої кидкові показники, контролював хід гри і довів матч до виїзної перемоги.

Відмінний матч провів Олексій Онуфрієв. Капитан "корабелів" вийшовши з лави, настріляв 26 очок і допоміг "Миколаєву" змінити хід поєдинку на свою користь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні