Лучанка влаштувала стриптиз просто в міськвідділку поліції

2
4
Лучанка влаштувала стриптиз просто в міськвідділку поліції
У Луцькому міськвідділі поліції жінка кричала, що її затримали неправомірно, скандалила, розповідала про борг перед ПриватБанком та навіть показувала груди, а згодом взагалі вирішила, що її утискають за національними ознаками.

Події розгорталися увечері 23 грудня, - повідомляє Волинь.Post.

Жінку затримали на вулиці за перебування у нетверезому стані у громадському місці, де вона, за словами перехожих, чіплялася до людей.

Спочатку порушницю повезли до наркодиспансеру, аби засвідчити її стан. Потім жінку відвезли до міськвідділу.

"Я не знаю, за що мене затримали", - лементувала жінка. Вона почала вигукувати, що має касу, а сама "гола-боса" і грошей немає. На доказ цьому вона відклала куртку та підняла кофту, аби продемонструвати, що під нею дійсно нічого немає.

"Не п'ю, не курю. 2 тисячі боргу перед ПриватБанком. Не знаю, з якої причини мене затримали, я не напісяла, не накакала на центральній вулиці",- говорила на підвищених тонах жінка. За її словами, її затримали, а вона мала йти до дитини на "утрєннік".

"Дитина не знає, де її мама, вона після 6 має бути вдома",- оголосила жінка. Жінка апелювала до того, що коли її затримували, не показали "ксіву".

"Казали мені: Зіна, ви не в адекватному стані, в стані сп'яніння. Це пі***ц, б**ть",- лаялася жінка.

Наприкінці жінка пообіцяла виїхати з України, та заявила, що вона єврейка та її права тут "ущемляють" та що вона завтра ж виїде "на євреї".

Патрульні склали адмінпротокол за ст 173 КУПАП - дрібне хуліганство. у громадському місці жінка нецензурно висловлювалася та чіплялася до людей.

За її порушення передбачена санкція у розмірі 85 гривень. Проте жінка наполягала, аби поліцейські спочатку довели, що це не свавілля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бий жидів,рятуй Україну
Відповісти
Ну ти зіна .вали до євреів на одну дурепу менше буде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні