У Луцькраді звітуються: двори відремонтували, переходи освітлили

1
-5
У Луцькраді звітуються: двори відремонтували, переходи освітлили
За рік у Луцьку капітально відремонтували 38 прибудинкових територій, у 25 – ремонт почали.

Про це розповів перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Тарас Яковлев у своїй доповіді акцентував увагу на головних напрямках роботи, зокрема, діяльності житлово-комунального господарства.

Так, з його слів, цього року капітально відремонтували 38 прибудинкових територій, ще розпочаті ремонтні роботи у 25 дворах, які у 2017 році будуть завершені. Встановили освітлення на 53 пішохідних переходах.

Встановили 45 вузлів обліку теплової енергії в житлових будинках міста Луцька на суму 2030,0 тисячі гривень, а сума співфінансування мешканців склала 1360,0 тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
24 листопада, 2016 спалили стелу Героям Небесної сотні і АТО - луцькі хохли святкують круглу дату спалення під ялинкою навпроти.
Нема грошей...... щоб ви подавилися на своїх корпоративах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні