Парубій підписав бюджет та передав Порошенку

0
-8
Парубій підписав бюджет та передав Порошенку
Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав ухвалений парламентом законопроект про Державний бюджет України на 2017 рік, передає УНН із посиланням на офіційний сайт парламенту.

Як зазначено на сайті ВР, документ відправлено на підпис Президенту України Петру Порошенку.

Нагадаємо, 21 грудня Верховна Рада у другому читанні та в цілому ухвалила Проект закону 5000 "Про Державний бюджет України на 2017 рік", за проголосували 275 та 274 депутатів відповідно.

Як повідомляв УНН, у проекті Держбюджету передбачені доходи на рівні 721,4 млрд грн, що на 15,1 млрд грн більше від показника за попереднім проектом, витрати - 790,4 млрд грн, що на 15,1 млрд грн більше.

Граничний рівень дефіциту передбачений у проекті державного кошторису - 77,5 млрд грн, граничний обсяг держборгу – 2,296 трлн грн.

У проекті також передбачено підняття рівня мінімальної зарплати до 3200 грн (з 1 січня). У проекті Держбюджету передбачені додаткові видатки для забезпечення підвищення рівня зарплат працівникам бюджетної сфери на суму понад 28 млрд грн. У проекті Держбюджету уряд заклав 3% росту ВВП протягом наступного року.

Раніше Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що проект кошторису на 2017 рік погоджений з МВФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні