«Я не пив і п’яним не був», - луцький екс-даівець Ваврик

7
7
«Я не пив і п’яним не був», - луцький екс-даівець Ваврик
Екс-даівець, якого в Луцьку впіймали за кермом напідпитку, переконує, що насправді спиртного не вживав, а те, що поліцейські сприйняли за ознаки сп’яніння, насправді є проявом гіпертонічної хвороби.

Про це Трохим Ваврик розповів під час судового засідання у п’ятницю, 23 грудня.

Нагадаємо, 10 листопада луцькі патрульні впіймали за кермом колишнього інспектора взводу з обслуговування стаціонарного посту № 1 роти ДПС ДАІ підпорядкованої УМВС України у Волинській області Трохима Ваврика. Той мав ознаки сп’яніння, однак заперечував і те, що був нетверезим, і те, що кермував автомобілем.

До речі, перед затриманням Ваврик встиг протягнути по дорозі інспектора патрульної поліції. «З трудом» його таки переконали поїхати у наркодиспансер, але чоловік відмовився проходити алкотест, мовляв не вміє дихати у трубку апарату Drager.

На водія-порушника склали два протоколи за статтями 130 та 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також патрульні написали на нього заяву за ст. 342 Кримінального Кодексу України щодо вчинення опору працівникам правоохоронних органів.

Під час судового засідання 23 грудня Трохим Ваврик переконував, що в той злощасний день п’яним не був і взагалі не вживав спиртного. А усі ознаки сп’яніння екс-правоохоронець списує на гіпертонічну хворобу другого ступеня, мовляв навіть у суді у нього паморочиться в голові. До того ж, з його слів, сп’яніння не підтвердилось й лабораторно.

Однак, Ваврик визнав, що не мав при собі посвідчення водія, за що і сплатив штраф.

Також чоловік переконував, що його автомобіль забрали на штраф-майданчик незаконно, мовляв підстав для вилучення приватної власності не було.

Зрештою, суддя Андрій Сівчук вирішив перенести судове засідання на 30 грудня, на яке викличуть інспектора другої роти Патрульної поліції Луцька Андрія Пархомчука. Також суддя хоче витребувати документи про огляд з наркодиспансеру.

Зауважимо, що відповідно до Кодексу про Адміністративні правопорушення, Трохима Ваврика можуть покарати лише протягом трьох місяців з моменту скоєння порушення.

Однак, активіст «Автомайдану України» Сергій Кушнір не вважає, що суддя навмисно затягує розгляд справи.

«А от Ваврик на місці порушення спеціально затягував час, туди привозили драгер, але він показував цирк, хотів відкупитись. Він знав, якщо пройде дві-три години, зможе вийти. Також він не хотів їхати в наркодиспансер», - пояснює активіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сівчука самого пяного ловили.
Відповісти
Де ? Постанову покажи.
Відповісти
Це що за чмо за Сівчука мазу тяне?
Відповісти
Той Ваврик, навіть коли був діючим інспектором даі, тверезим за кермом рідко був.
Відповісти
Той Ваврик, навіть коли був діючим інспектором даі, тверезим за кермом рідко був.
Відповісти
Судді тупо відмазують/за гроші/ безпрэдэльщикіа.. Наслідки кожного дня ми бачимо у новинах. День не проходить без жахливоі дтп.оговтайтесь "правосудці".
Відповісти
Варврик по селі завжди пяномертвий їздив.......тіма!тіма!яка в тебе гіпортенія!пити менше треба!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні