Мешканців Нововолинська насторожує сміття незрозумілого походження

3
2
Мешканців Нововолинська насторожує сміття незрозумілого походження
Мешканців Нововолинська і прилеглих сіл насторожують сморід та сміття незрозумілого походження.

Про це говорили на сесії Нововолинської міської ради 23-го грудня, – повідомляє БУГ.

Автором запиту, що стосувався скарг жителів села Морозовичі та масиву забудови шахти №2 на сморід та викиди незрозумілого походження є Леонід Климович.

До Леоніда Климовича вчергове звернулися мешканці Нововолинська та села Морозовичі із скаргами на те, що щоранку в напрямку відстійників в районі 2-ї шахти курсують автомобільні цистерни, наповнені залишками тваринного походження – пір’я, крові та інших відходів. Депутатом був здійснений виїзд на місце і ця інформація підтвердилася.

Депутат попросив проінформувати якому підприємству належать відходи, за чий кошт планується утилізація вже злитих відходів та чи плануються ці заходи взагалі?

Оскільки один відстійник вже заповнений вщент, каже депутат, із настанням тепла, коли залишки почнуть гнити, ситуація може стати критичною.

"Прошу вас невідкладно надати інформацію на мій запит. Добре пам’ятаю, коли ми давали дозвіл на розміщення цього об’єкта і уповноважена з будівництва говорила, що там має бути мало не курорт. В цьому місці ще є 4 відстійника. Якщо їх заповнити – це взагалі буде жах", - обурювався депутат.

"Скажу чесно, міську владу ніхто не може звинуватити в упередженому ставленні до інвесторів, але давайте змусимо себе трошки поважати", – підсумував Леонід Климович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи вважаєте ви, що землі поза межами населених пунктів мають бути передані в управління об'єднаних громад?
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/3896
Відповісти
Чи вважаєте ви, що землі поза межами населених пунктів мають бути передані в управління об'єднаних громад?
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/3896
Відповісти
Правильний підхід до утилізації твердих побутових відходів втілено в селі Зачепилівка Новосанжарського району на Полтавщині за сприяння проекту DESPRO
https://www.youtube.com/watch?v=pAN499BU4XM

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні