Волинські поліцейські знайшли викрадений автомобіль по частинах

0
4
Волинські поліцейські знайшли викрадений автомобіль по частинах
На Волині поліцейські знайшли іномарку, викрадену восени.

Учора, 22 грудня, працівники Ковельського відділу поліції під час проведення санкціонованих обшуків вилучили кузов автомобіля та запчастини до нього, який раніше був викрадений у Ковелі, - повідомляє прес-служба ГУНП.

16 листопада цього року близько 18 години до Ковельського відділу поліції звернувся місцевий житель із заявою про викрадення автомобіля.

Як повідомив 35-річний потерпілий, зловмисник під приводом купівлі автомобіля «AUDI А6», попросив у потерпілого провести «тест-драйв» транспортного засобу та зник на автомобілі у невідомому напрямку.

Під час проведення оперативних заходів працівники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний житель Ковеля.

Під час проведення обшуків кузов викраденого автомобіля було вилучено в одному із сіл Любомльського району, а запчастини та деталі – в орендованому зловмисником гаражі в Ковелі. Частину деталей автомобіля зловмисник продав.

Слідчі оголосили чоловіку про підозру у скоєному злочині. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні