--> Волинський атовець з інвалідністю через суд добився пенсії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський атовець з інвалідністю через суд добився пенсії

0
-7
Волинський атовець з інвалідністю через суд добився пенсії
На Волині суд задовольнив позов до управління соцзахисту населення Ківерцівської РДА ветерана АТО Андрія Квача, який є інвалідом війни ІІІ групи.

Про це пише видання ВолиньPost.

Атошник оприлюднив у соцмережі постанову Ківерцівського райсуду. Як ідеться в документі, інваліду війни відповідно до статті 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» мали виплатити допомогу обсягом 7 мінімальних пенсій за віком.

Однак чоловіку нарахували тільки 2310 гривень. Тож Андрій Квач через суд вимагав, аби йому виплатили ще належні за законом 5,6 тисячі гривень.

Ківерцівський райсуд позов задовольнив частково. Він зобов’язав управління соцзахисту населення Ківерцівської РДА виплатити атошнику допомогу у повному обсязі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні