Перед католицьким Різдвом на польському кордоні шалені черги

0
-3
Перед католицьким Різдвом на польському кордоні шалені черги
На кордоні Польщі – великі черги та довгі години очікування на перетин кордону в той чи інший бік. Все це відбувається кожного дня, але бувають періоди особливо великого завантаження пунктів пропуску на кордоні України та Польщі і зараз саме такий час.

Про це пише видання ВсеТУТ.

Вже починаючи з четверга 22 грудня у напрямку з Польщі до України почали утворюватися великі черги автомобілів перед кордоном. Все пояснюється досить просто – попереду період зимових свят, як польських так і українських. І тому маса людей,що працю чи вчиться у Польщі та Європі буде ще декілька днів перетинати кордон їдучи до дому на вихідні, Новий рік та Різдвяні свята.

Станом на 9:00 ранку п’ятниці 23 грудня, на всіх без виключення пунктах пропуску з Польщі можна бачити величезні черги, які були ще з вечора і за цілу ніч не стали меншими. А враховуючи те, що більшість наших земляків ще працює і почнуть вони їхати до дому тільки сьогодні після роботи, то можна спрогнозувати шалено довгі черги з Польщі ще у суботу і мабуть до недільго ранку.

І станом на 9 годину ранку п'ятниці ситуація з чергами на кордоні з Польщі до України тільки погіршилася.

Також є черги перед кордоном до Польщі. Ті хто робить закупи в Польщі чи змушений перетинати кордон автомобілем стараються залагодити свої справи до святкових та вихідних днів.

За даними Державної прикордонної служби черги на кордоні до Польщі станом на 8 годину ранку виглядають так:
“Рава-Руська” – 300
“Шегині” – 200
“Смільниця” – 200
“Угринів” – 170
“Краковець” –150 (додаткова -100л/а)
“Ягодин авто” – 130
“Грушів” – 100
“Устилуг” – 70

Бажаємо всім, хто буде перетинати кордон щоби час в очікуванні пролетів не помітно та спокійно і щоб працівники на кордоні швидко виконували свої обов’язки. Радимо запастися пальним та продуктами у дорогу до кордону, адже біля більшості пунктів пропуску відсутня будь-яка торгівельна інфраструктура. Відслідковувати черги на кордоні можна онлайн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні