Лісокради на Волині вирубали ялинок на 26 тисяч

0
-6
Лісокради на Волині вирубали ялинок на 26 тисяч
Перед новорічними святами на Волині незаконно вирубали понад півсотні ялинок, за які правопорушники сплатять 26 408 грн штрафів і збитків.

Про це повідомляє «Вголос» з посиланням на Волинське ОУЛМГ.

Із метою збереження хвойних насаджень та попередження правопорушень у лісовій сфері проводяться рейди державної лісової охорони спільно з органами виконавчої влади і місцевого самоврядування, територіальними органами поліції та Держекоінспекції.

Поки виявили 66 незаконно зрубаних ялинок, на всіх лісопорушників склали адмінпротоколи. За це накладено адмінштрафів на 3795 грн, 3608 грн із яких уже сплачено. Своїми діями лісопорушники завдали лісогосподарствам Волині шкоду на 22613 грн, із яких уже сплатили 21574 грн.

Варто зазначити, що за самовільну рубку новорічних дерев накладається штраф розміром 85-170 грн та відшкодування збитків розміром 355 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні