«Тіло не виймав, пістолет загубив», – учасник нічного інциденту в луцькому будинку панахиди

3
6
«Тіло не виймав, пістолет загубив», – учасник нічного інциденту в луцькому будинку панахиди
Ввечері 21 грудня до будинку панахиди у Луцьку викликали наряд поліції. Скаржник повідомив: чоловік з неадекватною поведінкою намагався вийняти тіло його покійного брата з труни, а потім – розмахував пістолетом.

У коментарі виданню «Волинь24» учасник нічного інциденту, який виявився бійцем з батальйону «Айдар» Сергієм Власовим, розповів іншу версію історії.

За його словами, пістолетом він не розмахував, до тіла навіть не підходив, а просто поконфліктував братом покійного.

«З покійним Сашком ми разом в «Айдарі», знайомі давно. Так склалося, що в нього були непрості стосунки з батьками, з братом… фактично, вони доводили його, виживали з хати. Робили це стабільно. Коли він їхав додому, відразу на другий день або і в той самий день його відправляли в психіатричну лікарню, нібито з психічним зривом. Я його забрав до себе, він жив в мене, було все нормально: жодних зривів чи негативу, чи агресії», – розповів Сергій Власов.

Після самогубства товариша, Власов пішов до будинку панахиди віддати останню шану і «зчепився» з братом покійного.

«Вони стояли біля труни, я сидів на лавці. Мама його нібито ридала, якась ще жіночка. А насправді стояли і обговорювали ремонт в квартирі, якісь ще такі речі. Просто над труною. Нікому не може таке сподобатися. Я зробив зауваження: знайдіть інше місце, щоб про таке говорити. Мама вийшла на вулицю, а Рома почав щось до мене стрибати, шарпати, обзивати. Мовляв, ви всі – психи, дебіли. Почав мене провокувати», – розповів чоловік.

Після цього Власов покликав брата «на вулицю поговорити».

«Він почав викликати поліцію, кричати, далі провокувати. Побіг за будинок панахиди, я пішов за ним. Пістолет у мене дійсно був, але я ним не розмахував, він в мене просто випав», – пояснив учасник інциденту.

«Ніякого зриву в мене не було. Я за останні три роки вже стільки людей похоронив. Я не чіпав тіло, навіть не підходив до труни. Цей Роман просто робив те саме, що і з своїм братом: намагався довести мене», – додав Власов.

До слова, як стверджують очевидці, даючи пояснення слідчим, вчора Сергій Власов не заперечував, що тримав зброю в руках. На запитання, чому розмахував на вулиці пістолетом, відповідав правоохоронцям, що хотів покінчити життя самогубством.


Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ехо Війни((
Відповісти
Я не дурний, я просто хотів поговорити і разом постріляти
Відповісти
Ви замісь того щоб провокувати людей кращеб допомагали...просидіти в Луцьку в теплі..і потім називати людей психами??? Спробуйте побувати на сході ..а тоді майте право називати їх психами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні