Володимир Бондар слів на вітер не кидає!*

9
15
Володимир Бондар слів на вітер не кидає!*
20 травня цього року у газеті «Ратнівщина» вийшла стаття під назвою «Спортивному залу в школі-інтернаті — бути!».

І в переддень дня Святого Миколая, діти, для повноцінного розвитку яких спортзал вкрай необхідний, отримали такий подарунок.

Ставши депутатом обласної ради, Володимир Бондар зробив все можливе для того, щоб допомогти завершити будівництво спортивного залу в Заболотті.

Не залишились осторонь обласне управління СБУ у Волинській області. Варто зазначити, що силовики більше двох десятиліть тому узяли шефство над установою, де навчаються дітки із вадами фізичного та розумового розвитку Нагадаємо, що Володимир Мельникович був одним із ініціаторів проведення благодійної акції «Серце віддаю дітям» у 2011 році, під час якої вдалося зібрати 120 тисяч гривень та дати старт будівельним роботам.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик особисто контролював процес будівництва. Хочеться відмітити, що саме завдяки спільній роботі обласного управління СБУ у Волинській обл., Волинській обласній держаній адміністрації, депутатському корпусу Волинської обласної ради та педагогічному колективу школи-інтернат – добудова спортивного залу стала можливою.

І вже 16 грудня 2016 року у стінах спортзалу школи-інтернату відбувся перший товариський матч із футболу.

Привітати та розділити радість з дітворою, педагогічним колективом та громадою Заболоття прибули заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна, т.в.о. начальника обласного управління СБУ у Волинській обл. Тарас Цюцюра, генерал-майор та екс-начальник обласного управління СБУ у Волинській обл. Володимир Мельникович, а також професійний спортсмен Юрій Тимофеєв.

Комплекс дійсно можна назвати особливим і за розмірами, і за можливостями: тут облаштовано і роздягальні, і душові. наведено лад на території.

Багато теплих слів адресували дітворі, дарували закладові подарунки: пральну машину, морозильну камеру, оргтехніку. Володимир Бондар подарував принтер для педагогічного колективу, який стане в нагоді для підготовки уроків для діток інтернату.

Малеча ж не залишилася у боргу – потішила поважних посадовців піснями та спортивними танцями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наробив, як кіт на глині. Господарник мля... знайшовся. Де не можна вкрасти там Бондаря нема.
Відповісти
Дякуємо Ігорю Палиці і голові районної ради Макаруку, який лобіював це питання, бо більшість облради вирішує, де фінансувати який об"єкт, а Бондар там ні до чого і на сесію може навіть не ходити, бо він проти Палиці і людей знаходячись із Гунчиком в "апазіциї"
Відповісти
Бондар завжди там, де корито.
Відповісти
Стільки змін, скільки відбулося з початку каденції Нальковича, округ ще не бачив. А Макаруки з УКРОПОМ тільки здатні на те щоб шкодити громаді - не дати гроші на співфінансування дороги до Тура, заважати обєднанню громади тощо. Замість того щоб стільки грошей дарма викинути на вибори, краще б корисне щось зробили. Але люди зробили свій вибір в неділю. таким чином ще один цвях в кришу Макарука забили
Відповісти
досить ху*нею займатися, пиши під справжнім ніком, а не "справжнім Заболоттям". Згадав анекдот в тему. Дзвінок на радіо:
- Поставте будь ласка яку небудь пісню Павла Зіброва.
- Добре, а хто це телефонує?
- Павло Зібров.
Відповісти
Стаття а-ля, нема що собаці роботи, то вона яйця лиже. Так і тут.
Відповісти
Придурки пишуть дурні коменти...)) Нажаль ви від заздрості лопнете))) Бамбули тролівські...
Відповісти
такому злодію заздрити - велика честь для жирного козла
Відповісти
Так він дійсно слів на вітер кидає,,,кидає тільки людей і все...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні