--> Суддя Ясельський хоче «відмазати» посадовця заводу «Мотор», який кермував п’яним? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суддя Ясельський хоче «відмазати» посадовця заводу «Мотор», який кермував п’яним?

8
7
Суддя Ясельський хоче «відмазати» посадовця заводу «Мотор», який кермував п’яним?
Луцькому служителю Феміди Ігорю Ясельському знову «пощастило» судити п’яного за кермом. Цього разу суддя визначає, чи призначати покарання заступнику директора заводу «Мотор» Володимиру Заяцю, який кермував нетверезим.

Розгляд справи повинен був відбутись 20 грудня у Луцькому міськрайонному суді.

Нагадаємо, 16 листопада патрульні поліцейські затримали заступника заводу «Мотор» Володимира Заяця п’яним за кермом. Тоді чоловік, виїжджаючи з території заводу, протаранив автомобіль, що був припаркований неподалік.

Дивитись відео затримання посадовця.

Вийшовши з авто, Володимир Заяць став доводити, що за кермом не сидів і не пив, хоча мав ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту драгері та освідування в наркодиспансері він відмовився.

Патрульні поліцейські склали протоколи за статтями 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), 130 (кермування транспортними засобами у стані сп’яніння) та 185 (злісна непокора працівникам поліції).

Справу повинен був розглядати 20 грудня суддя Ігор Ясельський. Однак, судове засідання не відбулось, адже Володимир Заяць подав клопотання з проханням перенести його, бо перебуває у відрядженні. Розгляд справи призначили на четвер, 29 грудня.

Зауважимо, що про перенесення розгляду справи повідомила секретар судді, вийшовши у коридор. Однак, це повинен був зробити Ігор Ясельський під час засідання, яке так і не відбулось.

Зауважимо, що притягнути людину, яка вчинила адміністративне правопорушення, до відповідальності можна лише протягом трьох місяців з моменту вчинення порушення. Затягування розгляду справи називають однією з «лазєйок» в законодавстві, яка дозволяє порушникам залишатись непокараними.

Нагадаємо, саме Ігор Ясельський судив винуватця жахливої ДТП на Дубнівській Володимира Мігаса. Декілька місяців тому останньому вдалось уникнути покарання за нетверезе водіння якраз завдяки довгому розгляду справи.

Ігор Ясельський і сам оскаржував дії патрульних, які його впіймали на порушенні правил дорожнього руху.

До речі, матеріали за статтями 124 та 130 КУпАП у справі Володимира Заяця спершу повинен був розглядати суддя міськрайонного суду Вячеслав Покидюк, однак він вирішив приєднати їх до матеріалів за статтею 185, які були на розгляді у судді Ясельського. Тож тепер усю справу розглядатиме Ясельський.

Нагадаємо, керівники Національної поліції під час прес-конференції у Луцьку зауважили, що можливість уникнути покарання для порушників якраз призводить до того, що п’яних за кермом стає все більше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Складається враження , зо пан квятковський свідомо підставляє пана ясельського під каток громадськості і цілком передбачуваний результат - пісєц клану ясельських...))
Відповісти
Ясельський -ти БИДЛО, поки ходиш - оглядайся
Відповісти
Безпредєл зашкалює. Згадую покійного правосєка са шу бєлого. Влада підводить людей до його методів боротьби.
Відповісти
Ясельському пофіг правосуддя суспільна думка він тупо качає бабло.
Відповісти
Фактів я не бачу... Відео різанне.. таке відчуття що спеціальна підборка моментів де людина виглядає в некращому вигляді... Але в мене питання де повна зйомка? Тим більше на відео видно що там присутні люди в камуфляжі... Що це за люди і чії вони... Поліція їздить разом з людьми в камуфляжі? В мене питання а яке в них право відслідковувати маршут поліції ? Чи можливо ці люди відслідковують поліцію тому що кришують бурштин?.. Для того що би поліція случайно не поїхала туда куда не повинна?..
І не побачила лишнього?
Відповісти
Правила використання ресурсів інтернет-видання «Волинь24».... цікаво, власники видання сами встановили правила, але не виконуючи їх провокуюють створення негативної громадської думки, як кажуть "без суда и следствия" - "по - сталински", та ще і не видаляють образливі вирази на людей.
.2. У коментарях заборонено:
- ображати людей;
- вживати матюки;
- висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш;
- розміщувати рекламу і антирекламу (в т. ч. політичну, чорний піар);
- порушувати закони України.
1.3. Коментарі користувачів, де допущені порушення цих правил, адміністрація видалятиме. За системне або злісне порушення правил користувачем адміністрація має право блокувати його акаунт.

Відповісти
З якого це часу статті на Волинь 24 пишуть аноніми? Що, журналісти в штаті закінчились?
Відповісти
Вот мені цікаво, а чи готовий журналіст піти на плаху за свої слова? Чи готовий він доказувати свою правоту в суді... хай наш корумпований суд.. доказати в міжнародному суді?? ..

Чомусь журналістика свята.. не докінця!!! Ще жодного разу не попросила пробачення за клевету ... а такі факти були...

А це те над чим потрібно задуматись! Де насправді брехуни.. Хоча їх можна зрозуміти... інакше на чому вони будуть заробляти гроші... як що рукі не з того місця ростуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні