--> Луцький завод «Кромберг енд Шуберт Україна» змінює свою назву | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький завод «Кромберг енд Шуберт Україна» змінює свою назву

3
-7
Луцький завод «Кромберг енд Шуберт Україна» змінює свою назву
Луцький завод "Кромберг енд Шуберт Україна", недавно змінив свою назву.

Про це повідомляє "Конкурент".

Судячи з офіційного джерела, юридичну особу "Кромберг енд Шуберт Україна" було ліквідовано, а за її адресою зареєстровано "Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ". Крім того, створено ще одну юридичну особу у Житомирській області, яка отримала назву "Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ".

Як відомо, 16 квітня 2016 року на окраїні міста Житомир запрацював новозбудований завод, аналогічний тому, що біля Луцька.

Як пояснила у коментарі "Конкуренту" піар-менеджер компанії Тетяна Сомова, таке перейменування пов'язане з бажанням уніфікувати назву і жодним чином не зумовлене змінами в управлінні, менеджменті чи політиці.

Тетяна Сомова зауважує: "Кромберг енд Шуберт" – це корпорація, яка має понад 30 заводів у всьому світі. З огляду на це, існує певний алгоритм формування назв.

"Першим елементом назви завжди є "Кромберг енд Шуберт". Другий елемент – це назва країни, в якій розташоване виробництво. І третій – це місто", – каже піар-менеджер.

"В Україні спочатку був лише завод в Луцьку і він називався "Кромберг енд Шуберт Україна". Потім, коли відкрили другий завод поблизу Житомира, останній отримав назву "Кромберг енд Шуберт Житомир". Але це не відповідало тому, як прийнято називати заводи в світі", – пояснює Тетяна Сомова.

"Тільки з цією метою, для спрощення розуміння власників, для спрощення документообігу, зробили зміну назви", – наголошує вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильніше буде: Луцьк-Житомир - "ЛА-ЖА" :)))
Відповісти
на кромберзи працюэ шлюха зваты ларыса абдуллаэва ским пэ даму даэ я як колышний чоловик ларысы можу пидтвердыты булы в хриныках мени в стакан пидсыпалы снотворне и сама бигом ноги розтавила моэму другу чмерить суку ту
Відповісти
вона походу ше спид маэ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні