--> «Батьківщина» Волині проводить акцію «З добром від Святого Миколая» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Батьківщина» Волині проводить акцію «З добром від Святого Миколая»

2
-3
«Батьківщина» Волині проводить акцію «З добром від Святого Миколая»
У ці дні депутати та активісти обласного партосередку відвідують родини учасників АТО, хворих діток, інвалідів, сиріт, одиноких людей похилого віку, відправляють допомогу українським бійцям на Донбас.

Одними з перших до благодійних заходів долучилася Луцька міська партійна організація. Молоді «батьківщинівці» зібрали і передали на Фабрику Святого Миколая іграшки.

У Володимирі-Волинському депутати фракції «Батьківщина» Ігор Шевчук, Леонтій Дмитрук, Сергій Гранат, Олег Ковальчук та активісти Андрій Гудим, Надія Цикалюк, Олександр Лещук, Святослав Шилівський, Андрій Мохончук влаштували свято для діток, які лікуються у педіатричному відділенні територіального медичного об’єднання. Як повідомив голова міського партосередку Олег Свідерський, малятам вручили солодкі подарунки та нові іграшки для кімнати розваг, а працівникам дитячого відділення – електрочайник та праску.
Олег Свідерський передає подарунки педіатричному відділенню ТМО Володимира-Волинського
Олег Свідерський передає подарунки педіатричному відділенню ТМО Володимира-Волинського


Активісти Горохівської районної «Батьківщини» разом із головою Василем Пащуком побували в реабілітаційному центрі «Сонце любові», почастували його підопічних солодощами, поспілкувалися, підтримали теплими словами.
Голова Горохівської районної Батькіщини Василь Пащук на відвідинах реабілітаційного центру Сонце любові
Голова Горохівської районної Батькіщини Василь Пащук на відвідинах реабілітаційного центру Сонце любові


Голова Камінь-Каширської районної парторганізації Роман Завадович перейнявся проблемами родини Шеметюків із села Волиця.
Батьки звернулися у громадську приймальню «Батьківщини» з проханням допомогти коштами на лікування сина, який хворіє на діабет. Керівник партосередку взяв під особистий контроль розв’язання проблеми, а також вручив хлопчику кошти на придбання подарунка з нагоди дня Святого Миколая. За 11 років, відколи Богдан лікується, таке трапилося вперше, сказала його мама.
Голова Камінь-Каширської РПО Роман Завадович передав кошти Богдану Шеметюку
Голова Камінь-Каширської РПО Роман Завадович передав кошти Богдану Шеметюку

У Локачинському районі виконуючий обов’язки голови Локачинської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Володимир Ципюк побував у дитячому садку та початковій школі Марковичівської сільської ради, привітав колективи зі святом, а малечі вручив подарунки.

Родину Григорія Савчука – українського захисника, котрий наклав життям на Донбасі, захищаючи незалежність України, відвідав голова Замличівського партосередку Лук’ян Дмитрук і вручив його діткам-сиротам подарунки.

У ці дні «батьківщинівці» Волині долучилися до збору доброчинної допомоги землякам, які протистоять російсько-сепаратистським найманцям. Депутати фракції «Батьківщина» Маневицької районної ради зібрали і передали на передову печиво, цукерки, дитячі малюнки, обереги та вітальні листи від школярів.
Голова Маневицької РПО Людмила Веремчук разом із активістами відправляють допомогу на Схід
Голова Маневицької РПО Людмила Веремчук разом із активістами відправляють допомогу на Схід

Вантаж із бензопилами, запасними частинами до них, кабелем, лампочками, що їх відправили із Володимира-Волинського на Донбас, супроводжує «батьківщинівець» Микола Матусевич.

«Символ нашої партії – червоне серце. Від нього йде тепло і любов. Їх нині так не вистачає соціально незахищеним, скривдженим долею людям, тим, хто протистоїть ворогам нашої незалежності на Сході України. Тому маємо творити добро, підтримувати одне одного, простягати руку допомоги», – розповів голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олег Кіндер.
За його словами, акція «З добром від Святого Миколая» триватиме до новорічно-різдвяних свят.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добро асоціюєця з похитивними емоціями. Уважуха!!!!
Відповісти
Дякуємо. Елементарна увага дарує позитив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні