Луцькі учні будуть отримувати стипендії міськради

0
2
Луцькі учні будуть отримувати стипендії міськради
У міськраді планують запровадити іменні стипендії.

Про сьогодні, 20 грудня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, розповів Богдан Богонос, - повідомляє Волинь info.

Такі стипендії будуть носити ім’я видатного лучанина чи волинянина у тій чи тій галузі. За словами депутата, ці стипендії запроваджуються для популяризації навчання. Стипендію отримуватиме один учень упродовж навчального року (дев’яти місяців) у розмірі 300 гривень в місяць.

Депутат Григорій Пустовіт зауважив, що підтримує цю ініціативу, адже діти відчуватимуть, що завдяки сумлінності можна заробити певні кошти. Однак депутат наголосив, що ці стипендії повинні носити імена лише лучан або ж тих, хто жив та працював у Луцьку.

Пропозицію ще доопрацюють, аби чітко визначити, як обирати переможців, а також віднайти імена, якими називатиметься стипендія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні