--> Волинський бізнесмен облаштував дачу поблизу озера та не пускає до нього людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський бізнесмен облаштував дачу поблизу озера та не пускає до нього людей

3
0
Волинський бізнесмен облаштував дачу поблизу озера та не пускає до нього людей
Волинський бізнесмен Сергій Ковальчук орендував колишню партійну дачу з озером в лісі поблизу села Микуличі Володимир-Волинського району, до якого обмежив доступ місцевим мешканцям.

Про це стало відомо під час сесії Володимир-Волинської райради, - повіддомляє "Вголос".

На сесію було винесено питання затвердження технічних документацій щодо нормативно-грошової оцінки земельних ділянок. Серед них була і ділянка лісу площею 60 соток для передачі у тимчасове платне користування для культурно-оздоровчих рекреаційних цілей ПП «Універсам».

Кілька депутатів озвучили інформацію, що ПП «Універсам», власником якого є Сергій Ковальчук, орендує в Микуличівському лісі колишню партійну дачу з озером. Доступ на цю територію обмежений, люди не можуть відпочити на озері, бували випадки, що охорона спускала на людей собак. Здивувало депутатів і те, що нормативно-грошова оцінка землі за 60 соток становила 42 тисячі гривень.

Голова районної ради Роман Гук поцікавився у присутнього на сесії представника ПП «Універсам» чи відповідають дійсності слова щодо обмеження доступу до озера та цькування людей собаками, але той не зміг дати відповідь.

Депутат від ВО «Свобода» Петро Козлюк запропонував виключити з порядку денного питання про затвердження технічних документацій щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ПП «Універсам» та створити тимчасову контрольну комісію з метою вивчення цього питання. Цю пропозицію депутата було підтримано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Без Саакашвілі не вийде. Дадуть грошей і затвердять.
Відповісти
Все залежить від громади треба аідстоювати справедливість мирними мітингами. 5 статтю конституціі ніхто не відміняв а ми не користуємось своіми правами як наслідок маємо безпредєл.в демкраінах люди захищають своі права свою гіднісь зрештою. Ми дозволяємо-нас гноблять.
Відповісти
В демкраіінах закони працюють,а в нас в кого гроші в того й правда.Поки писок не натовчеш не дороможе....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні