Волинський депутат автомобілем збив людину, - ЗМІ

3
6
Волинський депутат автомобілем збив людину, - ЗМІ
За інсайдерською інформацією журналістів, депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич втрапив у ДТП - вночі збив людину.

Зокрема, як повідомляє видання БУГ, у Володимирі-Волинському в районі цукрового заводу трапилась ДТП – під колеса автомобіля потрапив чоловік 83-го року народження. За кермом транспортного засобу за інформацією інсайдерів перебував депутат Волинської облради Костянтин Зінкевич.

Журналістам інтернет-видання “БУГ” вдалося поспілкуватися із потерпілим Олегом К. Як стало відомо, інцидент трапився 6-го грудня близько 22:30. Чоловік повертався від друзів додому, йшов на маршрутку. Неподалік зупинки на цукровому заводі, переходячи дорогу, потрапив під колеса автомобіля.

“Водія не розпізнав, бо було темно. Але він, коли мене збив, за метрів 2-3 зупинився та вийшов з авто, викликав швидку. Водій не поїхав зі мною в лікарню, зате він прислав чоловіка, який супроводжував до приймального відділення, платив гроші за рентген тощо. В медичній установі пробув приблизно годину. Потім самостійно “поклигав” додому. Зараз продовжую лікуватися за власний кошт, медикаменти купую сам. На той момент у стресовій ситуації, начебто, нічого не відчував, а коли прийшов додому почалися болі в коліні та попереку. У мене були сильні забої, і забій на нозі призвів до набирання води та крові в колінному суглобі.

Поліція порушила справу. Правоохоронці телефонували до мене, ставили запитання. Слідство триває”, – розповів потерпілий.

Журналістам компетентні джерела повідомили наступне: до слідчого постраждалий звернувся на третій день після події і лише для того, щоб засвідчити, що він був у нетверезому стані та переходив дорогу не за правилами. Медики в цей час надавали інформацію, що у ДТП постраждав не чоловік, а жінка. Це свідчить, що між водієм транспортного засобу, який наїхав на людину, та потерпілим може бути попередня домовленість про конфіденційність, тобто обоє учасників ДТП поставили один одному взаємовигідні умови вирішення проблеми. Як підтвердження документ:


Інтернет-виданню “БУГ” стало також відомо, що відкрито кримінальну справу за номером 12016030060001103 від 10.12.16 року за частиною 1 статті 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху”, що карається карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Костянтин Зінкевич відмовився надати коментар щодо інциденту та запропонував журналістам звернутися до нього за інформацією через тиждень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Зінкевич - то гім...о ще те!!!
Відповісти
Наш герой так полюбляє публічність, то чому приховують факти, можливо сам нехай заяву напише щоб рослідували як належить, чи кішка тонка. Чи тільки проплачені акції може влаштовувати, а сам як відкупитися вирішив у тих з ким співпрацює???? Продажна та цинічна людина , ніякої справедливості тільки особисті інтереси!!!! Давно пора поліцію в Нововолинськ !!!! А то там як на хуторі всі свої !!!
Робіть висновки !!!!
Відповісти
Як же так. Самий правильний)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні