Чотири ІТ-проекти, відібрані в Луцьку, будуть змагатися за 2 мільйони

0
6
Чотири ІТ-проекти, відібрані в Луцьку, будуть змагатися за 2 мільйони
Чотири ІТ-проекти, відібрані у Луцьку, позмагаються за 2 мільйони у Києві.

Електронна база даних ідентифікованих тварин, паспорт доріг, відкрита безкоштовна онлайн-платформа з підготовки до ЗНО та сервіс «Ефективні державні підприємства» – це ті стартапи, які під час Креативного вікенду EGAP Challenge у Луцьку стали на крок ближчими до фінансування, - повідомляють організатори.

Ці проект отримали шанс поборотися за 2 мільйони гривень у Києві.

Впродовж двох днів 17-18 грудня 25 команд представили власні ІТ-ідеї, що стосувалися впровадження електронних сервісів у сфері освіти, агропромисловості, екології та інфраструктури. 

У Луцьку Креативний вікенд EGAP Challenge відбувся вже вдруге. EGAP Challenge є спільною ініціативою Державного агентства з питань електронного урядування, Фонду Східна Європа, Фонду Innovabridge та інших партнерів у рамках реалізації програми EGAP.

Фінансується Швейцарською конфедерацією та реалізується за підтримки Прем’єр-міністра України. Проект спрямований на розробку та впровадження інноваційних сервісів у сфері електронної демократії: від сервісів для громадян та бізнесу до засобів протидії корупції та підвищення прозорості органів влади.

До слова, Волині неабияк пощастило бути платформою для втілення ідей EGAP Challenge. Адже проект реалізується у чотирьох містах України:
Вінниця, Одеса, Дніпро та Луцьк.











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні