«Нема чого панікувати», - Микола Романюк про націоналізацію «Приватбанку»

4
-3
«Нема чого панікувати», - Микола Романюк про націоналізацію «Приватбанку»
Луцький міський голова Микола Романюк, який багато років очолював регіональне управління «Приватбанку», вважає, що до його націоналізації призвели прорахунки у роботі фінустанови, однак не обійшлось й без політики.

Про це мер Луцька розповів в коментарі виданню «Волинь24».

«Нема чого панікувати», - наголосив Микола Романюк, кажучи, що держава взяла на себе зобов’язання по страхуванню вкладів.

Зокрема, з його слів, є проект закону, який передбачає виділення більше 200 тисяч гривень вкладникам «в разі чого».

Міський голова каже, що йому важко судити, що саме стало причиною націоналізації без конкретних цифр, однак, на його думку, прорахунки в роботі банку були.

В той же час він переконаний, що без політики тут теж не обійшлось.
«Якщо ви скажете, що щось сьогодні без політики відбувається, то це буде неправда», - додав посадовець.

Зауважимо, Микола Романюк з лютого 1993 до листопада 2007 року очолював Волинське головне регіональне управління ЗАТ КБ «Приватбанк».

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦІ сволоцюги при владі з нац.іоналізацією ПРИВАТБАНКУ ПЕРЕТВОРИЛИ свято МИКОЛАЯ на чорний день --не був би то ПОНЕДІЛОК !!!
Відповісти
Зоя, чому?
Відповісти
Перекласти на плечі платників податку роздеребанені двома євреями гроші.це нормально? Побачимо як ці глре політики понесуть своє кровно награбоване бабло яке задекларували в готівці в націоналізовантй приват. Головна скотиняка ляшко вже пропіарився але суму не назвав .
Відповісти
Цілком реальний єврейський зехер. Задекларовані кеші рятують украіну. Треба ж якось ьриматися у владі.поживемо побачимо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні