У Луцьку спорожніли банкомати ПриватБанку. Люди в паніці шукають гроші

9
7
У Луцьку спорожніли банкомати ПриватБанку. Люди в паніці шукають гроші
Сьогодні у центрі Луцька фактично всі банкомати «ПриватБанку» стали порожніми.

Зокрема, з самого ранку у відділеннях та поряд з банкоматами спостерігався ажіотаж – люди масово після інформації про націоналізацію «ПриватБанку» пішли знімати кошти зі своїх рахунків. Однак, кошти дуже швидко скінчились.

Так, по обіді у банкоматах, розташованих на вулицях Крилова, Волі, Відродження, Молоді, в супермаркеті «Сільпо» та у гіпермаркеті Там-Там – коштів не було. Тим не менше, черги поблизу відділень та банкоматів «ПриватБанку» по місту не зменшились.

Люди мігрують з одного відділення до іншого, від банкомату до банкомату у пошуках грошей. Кажуть, хочуть зняти усі кошти, адже побоюються втратити їх через повідомлення про націоналізацію «ПриватБанку».


Наразі у відділеннях банку працюють лише термінали самообслуговування та консультанти.

Як повідомляло видання Волинь.24 раніше, усі каси «ПриватБанку» зачинені у всіх відділеннях Луцька на «технічну перерву».


Тим не менше, в магазинах при розрахункові за покупки картки приймають без проблем.

Зауважимо, що «Економічна правда» інформує, що з рахунків у «Приватбанку» щодня знімають по 2 мільярди гривень, чого не було навіть в період активних бойових дій.
Про це під час прес-конференції повідомив Олександр Дубілет, котрий був головою правління "Приватбанку".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да не робіть ви паніки!!! Що за люди??? Самі рубають сук на якому сидять! Ця нація не виліковна :(
Відповісти
Ну тупиє. Зніми з іншого банкомата, якшо нема в цих. Тим більше, шо в ПБ ця функція діє без комісії. Ну як мінімум раніше так було
Відповісти
А ти пробував знімати з банкомату інших банків? Ні? Тоді мовчи. Бо інші банкомати не видають готівку сьогодні.
Відповісти
А вони багато і не давали максимум до 3000грн.
Відповісти
Молодці,знімайте гроші,верхівці якраз це і потрібно,для того щоб знову валюта пішла вверх,а вони на цьому зароблять і скажуть,що паніка людей призвела до цього:)
Відповісти
Нація невиліковна бо приводить довлади невиліковних клептократів.ланцюг не розірвати. Валити зкраіни бо безпредєл задрав. Анація далі порощенку оди співає. На поляків подивіться . Емоціі зашкалюють суцільне невігластво в головах низів.
Відповісти
Ну развели вас два маланца на бабки.два месяца в новостях будут воду толочь потом может с бюджета шото вернут. Шустер тему привата два месяца назад поднимал а вы 5канал любите дебилы. Идите пить кофе.с новым годом!
Відповісти
скільтки можна тих людей най..бувати??? й...бані жиди!!
Відповісти
Най...бувати будуть стільки скільки ви будете дозволяти. Поляки чомусь най..бщиків не ведуть до вдади а якщо проскочить находять методи постпвити на місце.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні