Націоналізували банк - націоналізуйте Банкову: як волиняни обговорюють історію з Приватбанком

2
5
Націоналізували банк - націоналізуйте Банкову: як волиняни обговорюють історію з Приватбанком
У ніч напередодні Миколая, держава Україна принесла українцям оригінальний подарунок: найбільший за розмірами активів вітчизняний банк.

У неділю уряд зібрався, аби за кілька годин сповістити: "Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "Приватбанк" у стовідсоткову державну власність".

Звісно,волинські користувачі соцмереж не змогли лишитися остронь такої події, і обговорення націоналізації "ПриватБанку" у новинних стрічках перевершило навіть вітаня із Днем Миколая. Подію назвали "найцікавішим кіно державного значення"...







Сергій Арент: "Я не люблю писати пости, розповідати в фб, як було на роботі чи чим буду займатись, але мене прорвало. Як би я не ставився до Приватбанк позитивно чи ніяк, але скажіть, як будувати та розвивати бізнес і бути спокійним в цій країні, думати чи націоналізують (рейдернуть) мене чи ні. Як....!!!!!!!!
Націоналізовувати треба не банки, а стратегічні об'єкти. (Облгаз, обленерго та ін) А то вже з такими тарифами вимре ще декілька мільйонів. І гарна схема по субсидіям ніякої дебіторки перед постачальниками послуг, за все заплатить держава з наших податків. А вони відкат. Чесна та прозора схема. Я розумію, що це все політичні ігри, але коли ви вже наїстесь та будете блювати грошима. Дайте пожити нам та нашим дітям, особливо батькам, нормально працювати не існувати і не виживати. Зробили геноцид власного народу. Їм гроші треба з МВФ, щоб знов відмити або через завищення цін або через коливання валют. Коливання валют знов чесна та прозора схема. Ви деклараціями плюнули в обличчя людям, ви любите тільки себе не країну, не людей, а тупо себе і бабло. Одна політична блювота та пронос. Ви як паразити в організмі держави все смокчите і смокчите, але Бог є на світі....ЧЕКАЙТЕ .....Він вас всіх вилікує.
Накипіло сорі!!!!
P.S. ЛЮБІТЬ один ОДНОГО і будьте щасливі, хоча і тяжко )))))"


Ярослав Богачук: "Це правда, що ПРИВАТ націоналізовують? Овва..."






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
націоналізація це Коли вінницький єврей купляє у дніпровського приватбанк за державні гроші
Відповісти
Націоналізація - це коли держава купляє 5 млрд боргу у бізнесмена http://biz.censor.net.ua/events/3017376/kolomoyiskiyi_vyvel_iz_34privatbanka34_milliardy_v_ofshory_smi
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні