--> Святий Миколай завітав до українців в Бельгії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Святий Миколай завітав до українців в Бельгії

0
7
Святий Миколай завітав до українців в Бельгії
До учнів української школи ім. Князя Ярослава Мудрого у м.Брюссель завітав Святий Миколай. Про це повідомили у представництві України в НАТО, передає УНН.

"До учнів української школи ім. Князя Ярослава Мудрого (м.Брюссель) завітав Святий Миколай. Діти заспівали пісень та прочитали вірші найбільш очікуваному гостю, а він, як водиться, роздав усім подарунки", - йдеться у повідомленні представництва на офіційній сторінці у Facebook.



Довідково: День святого Миколая (також Свято святого Миколая, у народі — День Миколи, Зимовий Миколай) — це день святкування та вшанування пам'яті Святого Миколая у католиків та православних. Ті церкви, які дотримуються юліанського календаря, відзначають свято 19 грудня за новим стилем (у 20-21 століттях), а ті, що дотримуються григоріанського календаря — 6 грудня.

За традицією, цього дня батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого.

В пам'ять про милосердя святого Миколая, цього дня відзначається Міжнародний день допомоги бідним.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні