Ігор Палиця розповів, що для України - Приватбанк

4
1
Ігор Палиця розповів, що для України - Приватбанк
Голова Волинської ради Ігор Палиця поділився думками: що таке Приватбанк для України.

Про це він написав на своїй сторінці в ФБ.

Палиця також наголосив про свою неупередженість, адже не є акціонером банку.

"Приватбанк-це підірвані та спалені відділення,одночасно з воєнкоматами, під час гострої фази війни на сході в 2014тому році! Приватбанк-це передані на фронт броньовані інкасаторські автомобілі, які врятували сотні життів! Приватбанк-це перші і багатомільйонні відрахування на армію і добровольців! Приватбанк-це конфісковані Росією представництва в Москві і Криму, без податкових штрафів! Приватбанк-входить в десятку найбільших платників податків в Україні! Приватбанк-заплатив податків більше, ніж всі інші банки разом, включаючи російські та іноземні! Приватбанк-визнаний самим технологічним банком в Європі! Приватбанк-це команда, яка витримала навалу збентежених та наляканих вкладників, після публічної дурісті та шкідництва вищого керівництва Нацбанку!І так, і в Приватбанку ніколи не було затримки платежів! Цікаво, а на кого працює, чи чию волю виконують, ті, хто сьогодні приймає рішення про націоналізацію не самого поганого банку України ?! Шановні, а вам не буде потім соромно?" - йдеться у дописі.

Також Ігор Палиця зазначив, що основний акціонер Праватбанку, Ігор Коломойський і надалі є головним ворогом Путіна, та на нього й досі діє розшуковий ордер номер 1.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НЕХАЙ наші нардепи ПРИПРУТЬ ДО СТІНИ гонтарєву та гройсмана плюс ГАРАНТА , ЯКІ ведуть до розвалу ПРИВАТБАНКУ .=== О ...ЦЕ ІМ НЕ ПРОБАЧАТЬ мільйони вкладників .-- ЗМЕТУТЬ ЗА ТИЖДЕНЬ , швидше ніж ЯНЕКА !!! вони ЩО --- ПОДУРІЛИ !
Відповісти
А чого не подивитись просто фактам в лице?
Відповісти
Клієнтів банку підтримую. Банк кльовий. Укропівці з парашенцями гівно. Рошен смачний.але власників цих благ треба гнати з влади. Маю велике бажання щоб цих єврейських павуків знищив украінський народ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні