«Як адміністрація працює з депутатими? Ніяк», - Ігор Гузь про роботу Володимира Гунчика

5
-3
«Як адміністрація працює з депутатими? Ніяк», - Ігор Гузь про роботу Володимира Гунчика
Нардеп від Волині розкритикував роботу губернатора Володимира Гунчика, мовляв той неналежно працює з депутатами та у селах його ніхто не бачив.

Про це Ігор Гузь заявив під час ефіру у програмі «Ми вас обирали» на телеканалі «Нова Волинь», - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«Як адміністрація працює з депутатими? Ніяк. Переписки веде, а цей підхід – ганебний», - переконує депутат.

Також Ігор Гузь розповів про спроби лобіювання Гунчиком інтересів області у залученні коштів, які надала Польща для прикордоння для ремонту доріг, переоснащення митних переходів – Устилугу і Ягодина.

«У результаті, за рік самостійної роботи голови ОДА зі 100 мільйонів гривень на дорогу Устилуг – Володимир-Волинський дають близько 5 мільйонів гривень, решта коштів йде у суміжні області. Зокрема за ці кошти відремонтують три митних переходи у Львівській області. Це несправедливо!» - обурюється нардеп.

Також Ігор Гузь зазначив, що те, що Волинь не отримує коштів, і люди змушені стояти на тих же митних постах у неналежних умовах – провина Гунчика. Тому нардеп запропонував голові ОДА або піти у відставку, або залучати депутатів, які допоможуть, якщо він не справляється:

«Звертаюся до Вас, Володимире Петровичу, не дуже Ви інтенсивно працюєте – у селах, громадах Вас не бачили. Ви не можете або не хочете ефективно працювати, оскільки є частиною системи Петра Порошенка, не можете критикувати уряд, Гройсмана, Насірова».

Нагадаємо, сам Володимир Гунчик вважає, що його критикують депутати та голова обласної ради Ігор Палиця через нерозуміння принципів роботи голови ОДА та "неправильне налаштування".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так хочу керувати що аж всцикаюся
Відповісти
К доктору обратитесь, больной..
Відповісти
та скидайте вже того Гунчика!!.. Гузь ти рельно нормальний мужик! давай вже скидай того губернатора!!!
Відповісти
Ігор Володимирович, скинь вже того Гунчика нарешті, так хочеться, щоб в області зміни відбулися. А не кругові наради-наради. Всі начальники департаментів, що і роблять, то сидять на нарадах.
Відповісти
Гунчик то позор Волині!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні