ПриватБанк радить волинянам перейти на дистанційне обслуговування у період зростання захворюваності на грип

2
8
ПриватБанк радить волинянам  перейти на дистанційне обслуговування у період зростання захворюваності на грип
ПриватБанк радить волинянам перейти на користування безконтактними технологіями та можливостями інтернет-банкінгу, у період зростання захворюваності населення на грип та ГРВІ, знизивши до мінімуму відвідування багатолюдних місць.

“Ми пропонуємо нашим клієнтам подбати про захист свого здоров’я та перейти на дистанційне банківське обслуговування, зменшивши до мінімуму кількість відвідувань відділень банку, - розповідає Юрій Лучко, керівник напрямку розвитку Північно-Західного РУ ПриватБанку.
- Майже усі банківські операції, зокрема оплата комунальних послуг та будь-яких рахунків (навіть за харчування у дитячих закладах), відправлення та отримання грошових переказів, оформлення страхування, оплата мобільного зв’язку, придбання квитківна потяг та замовлення таксі, здійснення покупок в інтернет-магазинах, замовлення їжі, тощо можна самостійно здійснити, не виходячи з вдому. Варто лише скористатися послугами інтернет-банку Приват24”.

В Приват24 клієнти можуть самостійно стежити за всіма операцієми на своєму картковому рахунку та отримати повний звіт по всіх платежах за надані йому послуги, в тому числі оплати за комунальні послуги. Крім того, здійснення платежів через систему Приват24 набагато зручніше, ніж традиційний спосіб оплати, так як не вимагає наявності ні розрахункових книжок, ні квитанцій.

“Не слід забувати і про той факт, що одним із джерел поширення вірусів можуть бути паперові гроші, - продовжує Юрій Лучко. - Тому ми і наголошуємо: забудьте про готівку та користуйтеся своїми пластиковими банківськими картками. Якщо Ваша карта з технологією безконтактного розрахунку PayPass, то для оплати покупки її навіть непотрібно передавати в руки касиру. Досить піднести картку до зчитувального пристрою на касі і покупка буде оплачена”.

Бережіть своє здоров'я і здоров'я своїх близьких.

Приват24 – найпопулярніший Інтернет-банк в Україні та один із найбільших у Східній Європі; Загальна кількість клієнтів Приват24 становить 6 мільйона. Понад 2,3 мільйона клієнтів установили мобільний платіжний додаток Privat24. Щодня в Приват24 здійснюється понад 700 тисяч операцій і реєструється 12 тисяч нових користувачів.

Декілька ефективних способів, як не захворіти на грип цієї зими

Під час хвороби медики рекомендують пити більше рідини і не займатися самолікуванням. Про аспірин та антибіотиках краще забути - вірусні інфекції не сумісні з антибіотиками, які не зменшують, а тільки збільшують ризик ускладнень.

Санепідеміологи звертають увагу на те, що нинішній штам грипу в значній мірі вражає працездатну частину населення. Хвороба розвивається стрімко - протягом декількох годин піднімається висока температура, яка супроводжується важким інтоксикаційним синдромом. Такими ж темпами прогресує пневмонія, яка розвивається на тлі грипу і може становити загрозу життю.

Безпечніше і дешевше хворобу попередити, ніж лікувати. У якості профілактичних заходів рекомендуються вакцинація, дотримання гігієни, тимчасова відмова від масових заходів, відвідування місць скупчення потенційних носіїв вірусу та часті провітрювання приміщення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке дистанційне банкомати дають по 200 гривень до обіду а попереду свята. Укропи ви ублюдки з своїм банком!!!!!
Відповісти
А у нас у Дніпрі все сокійно. Через великих сикунів у банках є проблеми. Нафіг знімати гортівку, розраховуйтеся картками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні