Волинські енергетики змагалися у найточніших видах спорту

0
1
Волинські енергетики змагалися у найточніших видах спорту
У ПАТ «Волиньобленерго» відбулися завершальні види спартакіади, приуроченої до Дня енергетика. Майже сто працівників з'їхалися в управління, аби визначити, хто сильніший у шахах, шашках, настільному тенісі та більярді, - повілдомляє прес-центр ПАТ «Волиньобленерго».

Найбільше учасників зібрали шахи – одна із найпопулярніших ігор сучасності, що поєднує у собі елементи мистецтва (уява), науки (логічно-точний розрахунок) і спорту. Енергетики змагалися не одну годину, ретельно обдумуючи кожен хід. Зосереджені, повністю сконцентровані на грі «волиньобленергівці» довели, що уміють долати труднощі та планувати власні дії, а ще логічно мислити.

Після запеклих ігрових баталій переможцем став Валерій Пась із Володимир-Волинської філії. Друге місце у Михайла Шайдевича (управління), третє – в Михайла Сапиги із Луцької районної філії. Серед жінок-шахісток першу сходинку здобула Ірина Глушко (управління), їй поступилася Олена Панасюк (Старовижівська філія).

Не менш захопливо енергетики зіграли шашкові партії. Цікаво, що на відміну від інших настільних ігор, за всю історію людства шашки ніколи не забороняла церква. У динамічній грі «золото» здобув Тарас Щербатюк із Ківерцівської філії. «Срібло» дісталося Борису Дуднику (Рожищенська філія). Віталій Пословський із Ратнівської філії замкнув трійку призерів-шашкістів. Високий ігровий клас продемонстрували й жінки. Чемпіонкою стала Лілія Максимук (Старовижівська філія). Валентина Хвесік (управління) здобула друге місце, третє дісталося Людмилі Терещук (Турійська філія).

У настільному тенісі серед чоловіків свою чемпіонську ходу продовжив Юрій Хілухін (управління). Нагадаємо, що минулої спартакіади, приуроченій до Дня Незалежності України, він також здобув перемогу. На цей раз суперники були ще сильніші, емоції вирували ще потужніше.

Хлопцям вдавалося «витягувати» найбільш складні та незручні подачі. Тож другу сходинку посів Василь Міндюк із Луцької міської філії. Третім став Віталій Макарчук із Камінь-Каширської філії.

Натомість жінки показали холоднокровну і витривалу гру. Ольга Довгай підтвердила, що сильніших від неї у настільному тенісі немає. Як і в літній спартакіаді, вона здобула «золото». Друге місце виборола Ольга Денисюк (управління), третє у Лариси Гордійчук (Луцька районна філія).

До речі, рівно 115 років (14 грудня) тому в Лондоні влаштували перший турнір з настільного тенісу. Тож «волиньобленергівці» у змаганнях відсвяткували цю цікаву дату.

Майже як шахісти, обдумано і зосереджено, робили кожен удар більярдисти. У фіналі Олегу Чиряку із Любомльської філії вдалося обіграти майстерного суперника із управління Павла Рузака. «Бронзу» здобув не менш філігранний маестро Віталій Лелик (управління).

Попри те, що боротьба за перемогу була безкомпромісна, турнір відбувався у дружній атмосфері, тож свято вдалося на всі сто.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні