На Волині інвестори планують обробіток шкір відразу у чотирьох районах

0
-2
На Волині інвестори планують обробіток шкір відразу у чотирьох районах
Інвестори хочуть відкрити нетипове для Волині підприємство з обробки та фарбування сирих хутряних шкір тварин зі звірофермами та забійними цехами. Виробничі потужності хочуть розташувати на територіях Ківерцівського, Локачинського, Маневицького та Рожищенського районів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин 14-го грудня, - пише Інформаційне агентство "Волинські новини".

Зауважимо, що зараз таке виробництво не може діяти в Лесиному краї, бо воно не передбачене в схемі планування території Волинської області.

Зі слів начальника управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації Миколи Томчука, аби інвесторам «розв'язати руки», потрібно внести зміни у схему.

«Підприємство Фармінг хоче розташовувати виробництво в 4 районах, аби виготовляти корми для тварин та займатися обробкою шкіри тварин. Такі виробничі комплекси не були передбачені у схемі планування області, яку розробили в 2012 році. Тому потрібно ухвалити зміни», - пояснив Томчук.

Члени засідання підтримали внесення змін та рекомендують депутатам обласної ради ухвалити їх під час чергового сесійного засідання.

Якщо обранці громади ухвалять зміни, то перш ніж бізнесмени приступлять до роботи, вони повинні будуть отримати детальний план територій для розташування виробничих комплексів та еколого-містобудівний дозвіл щодо факторів впливу цих комплексів на навколишнє середовище.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні