--> Організатором міжнародного каналу переправки нелегалів виявився волинянин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Організатором міжнародного каналу переправки нелегалів виявився волинянин

0
-9
Організатором міжнародного каналу переправки нелегалів виявився волинянин
На Волині затримали організатора злочинного угруповання, яке займалось незаконним переправленням осіб через державний кордон.

Нещодавно оперативні підрозділи Держприкордонслужби у взаємодії з працівниками відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Волинській області затримали організатора та спільників злочинного угруповання, яке займалось переправленням незаконних мігрантів із України до Польщі, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

В рамках кримінального провадження стосовно фактів незаконного переправлення осіб через державний кордон у вересні - жовтні цього року на ділянці відділу прикордонної служби «Новогрузьке» Луцького загону було ліквідовано діяльність злочинного угрупування, яке намагалось організувати незаконну міграцію громадян Гвінеї до країн Західної Європи.

Тоді вдалось затримати двох співвітчизників незаконних мігрантів, які вже тривалий термін проживають в Україні та виступали співучасниками злочинного угруповання. Наразі вони перебувають у слідчому ізоляторі. Також вдалось встановити місцеперебування та затримати організатора цієї групи - жителя прикордонного села Забужжя Любомльського району з двома спільниками. Вони переховувались від органу досудового розслідування на тимчасово найманій квартирі в м. Ковель Волинської області.

Слідство стосовно всіх фігурантів злочину, пов’язаного з незаконним переправленням осіб через державний кордон, триває.
Теги: нелегали
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні