Гурт «Веремій» везе до Луцька рок-шоу

0
3
Гурт «Веремій» везе до Луцька рок-шоу
Справжнє вибухове рок-шоу «V означає Веремій» покажуть в Луцьку у арт-кафе «Стоп-Кадр».

«Не пропустіть грандіозне рок-шоу від гурту «Веремій» – музиканти підготували для вас ексклюзивну насичену програму та чимало додаткових приємних сюрпризів», - наголошують організатори.

«Веремій» - це команда, що зуміла новим альбом «Доки є крила» кардинально оновити зміст своєї творчості, перевернути враження пересічного слухача про якість новітньої української рок-музики та водночас зберегти своє впізнаване фірмове обличчя.

"Розпочали тур містами України зі столиці, де робили найвідповідальніший концерт, який пройшов з аншлагом.
17 і 18 грудня ми відвідаємо два міста, які дуже любимо Львів та Луцьк. Конкретно з Луцьком в нас пов'язані найтепліші спогади, бо наша діяльність фактично колись розпочалась з фестивалю Бандерштат.
Відповідно, дуже любимо і цінуємо лучан і волиняків загалом, знаємо які вони драйвові на концертах, скільки віддають енергії. Тому хочемо це відчути в черговий раз в неділю", -говорить вокаліст гурту Віталій Калініченко

Шоу-концерт відбудеться 18 грудня у арт-кафе «Стоп-Кадр» (Адреналін-Сіті), початок о 19:00. Вартість квитків – 80 грн, в день концерту – 100 грн.


Теги: волиньlife
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні