Луцька бабуся дивує користувачів Instagram яскравими образами

3
-3
Луцька бабуся дивує  користувачів Instagram яскравими образами
Лучанка дивує користувачів Instagram яскравими і позитивними фото.

Лучанка Алла Рогозіна доводить власним прикладом, що не потрібно боятися бути собою та жити яскраво, навіть якщо ви вже... бабуся, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Кілька років тому вона переїхала до Києва. Тут працює та живе її дочка – відома журналістка «Нового каналу» Надія Рогозіна. Мама вирішила допомогти дочці виховувати онуку. Якось у Наді виникла ідея створити сторінку сучасної української бабусі в мережі Instagram.

«Довго думала, шукала героїню. І якось зрозуміла – ось же ж вона, живе поруч зі мною! Окрім цього це було для мене бажання допомогти мамі подолати якусь депресію, сум, який виникає після виходу на пенсію. Оскільки після цього ж життя не завершується», – розповіла Надя Рогозіна.

Так і виникла сторінка Степаниди Цвіт. На фото – яскрава та позитивна пані з синім кольором волосся, сучасною укладкою, яка ходить до спортзали, відвідує виставки, вечірки та не втомлюється повторювати: «Будьте собою. Всі інші ролі уже зайняті».



Журналістка пригадує, що її мама з юності любила одягатися яскраво. У її гардеробі – жодної сірої речі.



«Скільки пам'ятаю, то для мами червона помада на губах – це просо must have. Навіть, якщо потрібно лише вийти у магазин. На кожне свято – нова сукня. Часом я навіть зауваження їй робила, що потрібно більше класичних речей, спокійних кольорів. Втім, зрозуміла, що мамі комфортно у тому яскравому одязі, тому навіщо її стримувати. Це відображення її внутрішнього світу», – розказує дочка.



Попри те, що Алла за фахом юрист, усе життя вела з чоловіком невеличкий сімейний бізнес.

А нині – насолоджується життям на пенсії. Сторінка мами набуває дедалі більшої популярності в інтернеті. Її навіть запрошують читати мотиваційні лекції жінкам, які призабули, що життя — кольорове і неповторне.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще б пару татух булоб ваще норм
Відповісти
Боже-боже... Мати Божа, Свята Богородице... Врятуй від цих яскравих. Якби ввечері виглянула у вікно, то собаки б на нього три доби лаяли. Не дай, Боже, присниться...
Відповісти
Дуже гарна доглянута бабуся, яка не падає духом - так тримати!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні