На Волині в аварії постраждали білоруси

0
6
На Волині в аварії постраждали білоруси
На Волині легковик Форд злетів у кювет і перекинувся.

Учора, 14 грудня, на автодорозі сполученням Ковель-Ратне-Доманово поблизу митного переходу «Доманово», легковик Форд злетів у кювет, - повідомляє прес-служба ГУНП Волинської області.

Водій та двоє пасажирів автомобіля отримали тілесні ушкодження.

Пригода трапилася близько 19 години. За кермом Форда перебував 51-річний громадянин Республіки Білорусь. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Внаслідок автопригоди, водій та двоє 47-річних пасажирів автомобіля отримали тілесні ушкодження. Усі потерпілі громадяни Республіки Білорусь, мешканці міста Кобрин.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні