--> «Псевдонаціоналізація» ПриватБанку - чергова інформаційна атака на клієнтів банку* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Псевдонаціоналізація» ПриватБанку - чергова інформаційна атака на клієнтів банку*

0
1
«Псевдонаціоналізація» ПриватБанку - чергова інформаційна атака на клієнтів банку*
Чергова інформаційна атака на найбільший український банк ПриватБанк, пов'язана з «псевдонаціоналізацією» банку, в першу чергу спрямована на клієнтів банку і є спробою дестабілізації політичної ситуації в країні.

Як йдеться у повідомленні прес-служби банку, в Україні сьогодні немає юридичного поняття і законодавчого шляху «націоналізації» того чи іншого стабільно працюючого банку, що говорить про відверто «фейковий» характер інформації, поширюваної серед клієнтів банку через SMS, месенджери, дзвінки комерційних колл-центрів і окремими ЗМІ.

«ПриватБанк згідно з графіком проводить узгоджені з НБУ дії за програмою докапіталізації, яка розрахована до кінця 2018 року, виконує всі нормативи діяльності банків в Україні, залишаючись найбільш ліквідним українським банком, - зазначає прес-служба ПриватБанку. - Нашим стратегічним напрямком залишається впровадження на українському ринку найпередовіших банківських технологій, аналогів багатьом з яких немає в світі, як наприклад послуга «кардшерінга», запущена в Україні компанією Visa у співпраці з ПриватБанком».

ПриватБанк за підсумками 2016 року увійшов до рейтингу кращих світових банків The Banker's Bank of the Year Awards 2016 і визнаний банком року в Україні. На думку провідних фінансових експертів The Banker і провідних європейських банкірів, ПриватБанк зміг не тільки адаптуватися до умов військових дій і економічної нестабільності в країні, а й виступити ініціатором програми відродження економіки за рахунок стимулювання розвитку малого бізнесу. За рахунок цієї програми «КУБ» банк планує допомогти малому бізнесу створити в країні понад 1 мільйон нових робочих місць, в тому числі за рахунок активного впровадження програми зниження вартості кредитів підприємцям через програми компенсації відсотків за рахунок місцевих бюджетів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні