Скандальний берестечківський інтернат перевірять без попередження

1
-2
Скандальний берестечківський інтернат перевірять без попередження
Депутати обласної ради перевірять Берестечківський психоневрологічний інтернат, перш ніж продовжити контракт його директорці Світлані Приходько.

Про це стало відомо у середу, 14 грудня, під час медичної комісії Волинської обласної ради.

Профільна комісія вирішила продовжити контракт з директором інтернату лише до 30 березня 2017 року, мовляв спершу заклад потрібно перевірити, а вже тоді думати над тим, чи варто продовжувати контракт на більш тривалий термін.

Зокрема, на необхідності проведення «неочікуваної» перевірки наголосив депутат Володимир Кучер, до якого звертались волинські журналісти.

Зі слів обранця громади, у цьому закладі може бути «совдепівська показуха», адже, коли приїжджає перевірка, заклад показують у всій красі, однак журналісти фіксують зовсім невтішну картину.

Читати також репортаж: «Зразковий» інтернат на Волині: тримають в «клітці», хоронять у могилах без хрестів.

Решта членів комісії погодилась із необхідністю на власні очі побачити, чим же живе інтернат. В той же час директор департаменту соціального захисту Волинської ОДА Оксана Гобод зауважила, що вірити усьому, що бачиш на фото, не варто. Вона запевнила, що приїжджала перевіряти заклад без попередження і нічого страшного там не знайшла.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли про те, що в Берестечківському психоневрологічному інтернаті торгують землею і квартирами підопічних, а один з пацієнтів втратив ногу через недогляд персоналу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви ще Сенкевичівський інтернта перевірте.Там мряки. Совдеп, сімейний підряд,корупція зашкалює.Діти там живуть всі,які мають батьків.Батьки пють по селах,одержують допомогу на дітей, а держава ще й їх безкоштовно утримує.Це парадокс,беспредел вище голови. Хто на це закриває очі? Це питання піднямав колись Климчук,але не довів докінця.Тут інтереси йдуть звище.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні