Україна виконала все для безвізу, - ЄС

0
4
Україна виконала все для безвізу, - ЄС
Україна успішно виконала всі критерії Плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС, досягнута 7 грудня між Радою ЄС та Європарламентом угода про механізм призупинення візової лібералізації для третіх країн прокладає шлях до того, щоб українцям дозволили без віз подорожувати до країн ЄС.

Про це йдеться в доповіді ЄС про стан виконання Україною порядку денного асоціації, передає УНН.

У звіті також наголошується, що “Україна успішно виконала всі критерії Плану дій щодо лібералізації візового режиму, що у результаті чого Єврокомісія запропонувала Раді ЄС та Європарламенту в квітні 2016 року скасувати візові зобов’язання для громадян України”.

“У цьому контексті досягнута 7 грудня між Радою ЄС та Європейським парламентом угода про механізм призупинення прокладає шлях до ухвалення лібералізації візового режиму для України”, — сказано в огляді.

Нагадаємо, “тріалог” щодо безвізового режиму з ЄС для України очікується у січні.

Європарламент переніс розгляд рішення щодо надання “безвізу” Україні на 1 лютого 2017 року.

Згідно з рішенням Ради ЄС візова лібералізація з Україною має набути чинності лише синхронно з введенням в дію нового безпекового механізму ЄС — так званого механізму призупинення. Він передбачає можливість призупинення дії безвізового режиму Євросоюзу з третіми країнами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні