В Любомлі мер з волонтерами наввипередки садять тюльпани

0
4
В Любомлі мер з волонтерами наввипередки садять тюльпани
У Любомлі навесні через викопані тюльпани посварились волонтери з міським головою Романом Ющуком.

Акція бере початок ще від осені 2015 року, коли волонтери Любомля на чолі з Андрієм Дем’янчуком висадили на зиму тюльпани на газоні", - пише Кордон.

Зазначимо, що це квіти пам’яті: їх висаджували на згадку про загиблих земляків на фронтах неоголошеної війни на сході України.

Оскільки весною газон почав заростати травою, міський голова віддав наказ скосити траву. Відповідно працівники ЖКГ знищили значну частину квітів, які вже почали проростати і от-от мали зацвісти.

Проте Роман Ющук пояснив цю ситуацію волонтерам, які прийшли до нього у кабінет за коментарями, і пообіцяв, що посадить нові цибулини квітів.

У вересні працівники Любомльського ЖКГ посадили 700 цибулин тюльпанів. Як розповідає сам Роман Ющук, працівники посадили квіти на спеціальному місці – на квітниках, щоб, принаймні, наступної весни не було знову непорозумінь.

Нагадаємо, що волонтери теж висадили тюльпани у центральному парку міста. Але зробили це, як і минулого року, на газонах, поблизу доріжок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні