Родина ковельчанина, який помер в АТО, не може отримати квартиру

0
9
Родина ковельчанина, який помер в АТО, не може отримати квартиру
Родина померлого в зоні АТО ковельчанина Олега Вишневського через зміни в законодавстві втратила першочергове право на отримання компенсації на житло.

Про це інформує Волинь.Post

У Ковелі чотирьом родинам загиблих учасників АТО, які потребували поліпшення житлових умов, придбали квартири. Міськрада звернулася до ОДА про підтримку у придбанні житла для ще двох сімей.

Але в жовтні змінили законодавство, тож родина Олега Вишневського, який втратив життя у зоні АТО, втратила першочергове право на отримання такої компенсації. При цьому його вдова з двома дітками мешкають в гуртожитку.

На нараду з цього питання запросили представників ГО «Члени родин загиблих в АТО «Віра» та Ковельської міськрайонної спілки учасників АТО .

Заступник ковельського мера Ігор Прокопів запропонував спільно шукати шляхи розв’язання проблеми, аби допомогти родині Олега Вишневського. З його слів, фахівці підтвердили, що поки управління соцзахисту, на рахунку якого на сьогодні перебувають кошти, не має законних підстав переказати їх сім’ї .

У результаті вирішили направити звернення до Кабміну про внесення змін у законодавство, аби сім’ї померлих в зоні проведення антитерористичної операції теж мали можливість покращити свої умови проживання.

Також громадські активісти зголосились разом із представниками міської влади поїхати в Київ та клопотати до Центральної військово-лікарської комісії, щоб вони чітко зазначили, що військовослужбовець Вишневський помер під час участі в антитерористичній операції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні