Рятуючи непритомну колегу, лучанка кинулась на машину

1
2
Рятуючи непритомну колегу, лучанка кинулась на машину
У Луцьку жінка самотужки зупиняла автомобіль, який ледве не наїхав на її непритомну колегу.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини, якому розповіли про подію очевидці.

Зі слів свідків, 12 грудня, близько 17:20 у Луцьку на вулиці Шопена, неподалік головного управління статистики в області, жінка втратила свідомість і впала на дорогу. Причому, кажуть очевидці впала так, що з-за рогу її не було помітно.

«Непритомну жінку помітила її колега якраз в момент, коли на це місце заїжджав автомобіль. Вона мусила кинутися на машину, щоб не дозволити наїхати на людину», - розповідає очевидець.

Відомо, що жінку, яка врятувала колегу звуть Наталія Ігорівна. Після того, як вдалося не допустити наїзду на непритомну жінку, на місце викликали «швидку». Медики підтвердили, що виїжджали на виклик. Постраждала - жінка, 58 років. У неї діагностували забій, черепно-мозкову травму, струс мозку.

А водій автомобіля, якого зупинили, додав, що якби не пані Наталія – могло б статися непоправне, бо непритомної не було помітно до останнього.

«В наш час пожертвувати собою заради іншого – не кожен зможе», - подсумовує читач ІА Волинські Новини, який повідомив про подію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
героя України дати і пільги усі. Оце новина.Це не новина , а совість людини,вона є,або її нема.У цієї люидни є.От і все
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні