У Володимирі буде аквапарк, якщо повернуть незаконно надану землю

0
-6
У Володимирі буде аквапарк, якщо повернуть незаконно надану землю
У Володимирі-Волинському просять забрати землю в тещі скандального депутата Руслана Мороза щоб побудувати аквапарк та відпочинкову зону.

Таку петицію зереєстрував Богдан Шинкарук в Єдиній системі місцевих петицій.

"Звернення до депутатів сьомого скликання, щодо скасування рішення Володимир-Волинської міської ради, № 47/8 від 02.10.2015р., про передачу земельної ділянки для індивідуального садівництва площею 1200м.кв. за адресою Софії Ковалевської 23С, кадастровий номер 0710200000:01:004:6814", - йдеться у петиції.

Також автор петиції зазначає, що земля була надана у власність з порушенням законодавства: без громадського обговорення, з грубим порушенням процедури прийняття рішення, без належного розгляду на земельній комісії тощо.

"Цей земельний масив, є символічним для міста, адже розміщений поряд із річкою Риловиця, що протікає історичним передмістям «Провалля». В планах ця територія може стати «родзинкою» міста: відпочинковою зоною з комплексним облаштуванням футбольного поля, дитячого та спортивного майданчику поряд із гідропарком", - пише Богдан Шинкарук.

Руслан Мороз виділив зазначену земельну ділянку тещі, коли керував земельною комісією, - повідомляє "Вголос".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні