Волинь: Кватирко просить лісників не тиснути на слідство

3
-1
Волинь: Кватирко просить лісників не тиснути на слідство
Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства відреагувало на вимоги лісівників, які сьогодні провели під стінами обласної прокуратури акцію протесту.

Такст листа, з офіційною позицією ВОУЛМГ подаємо повністю.

"Сьогодні у Луцьку біля будівлі прокуратури Волинської області відбулася акція протесту щодо провадження, відкритого органами прокуратури та оголошеної підозри керівнику Маневицького лісгоспу Володимиру Радіону.

Представники трудового колективу та численна кількість учасників від ГО «Зелений тризуб» висловлювали незгоду із діями правоохоронців та звинувачення у тиску на Володимира Радіона з боку керівника ВОУЛМГ Олександра Кватирка.

Офіційно повідомляємо: Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства не має повноважень висувати обвинувачення щодо керівника лісгоспу та очолюваного Володимиром Радіоном колективу.

Так само офіційно заявляємо, що здивовані звинуваченнями у тиску з боку управління на колектив чи його директора.

ДП «Маневицьке ЛГ» займає лідерські позиції у багатьох показниках ведення лісогосподарської діяльності, що під час виробничих нарад постійно відзначається керівництвом управління.

Наголошуємо також, що Волинське ОУЛМГ не призначає і не звільняє керівників державних лісогосподарських підприємств. Такі повноваження має Державне агентство лісових ресурсів України.

Маневицький лісгосп не єдиний, щодо якого органами прокуратури розпочато провадження.

Дії працівників прокуратури систематично висвітлюються на офіційному сайті прокуратури та у ЗМІ.

Понад півроку в рамках кримінального провадження, порушеного правоохоронними органами, відбуваються обшуки у більшості директорів державних лісогосподарських підприємств та керівників ВОУЛМГ.

Діяльність керівників лісогосподарських підприємств є предметом детального дослідження правоохоронців області. У зв’язку з цим, ВОУЛМГ позбавлене будь-яких підстав та можливостей для впливу на діяльність правоохоронних органів області. Підтвердженням цьому є обшуки, проведені у помешканні самих керівників управління.

Однак це не дає підстав перешкоджати роботі органів прокуратури та чинити на них тиск у вигляді акцій протесту. Для цього є органи суду.

Більше того, фігурантами у кримінальному провадженні, в рамках якого Володимиру Радіону у п’ятницю, 9 грудня, було оголошено підозру в розтраті державного майна, є директори й інших лісогосподарських підприємств.

Просимо працівників зберігати спокій, не піддаватись на провокації, звертатись за інформацією щодо перебігу розслідувань до юристів підрозділів та управління. Громадських активістів просимо своє вболівання за майбутнє галузі однаково поширювати на всі регіони області та припинити маніпулювання громадською думкою.

Також просимо уважно вивчати інформацію, яка оприлюднюється на офіційному сайті ВОУЛМГ. Адже саме тут ми висвітлюємо результати судових справ щодо посадових осіб ВОУЛМГ та підпорядкованих йому підприємств.

Нам усім важливо бути згуртованими, виваженими та об’єктивними, щоб разом вистояти у складний для лісової галузі та країни час".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут треба щоб відповідав кватирко за офшори за палєти, за кругляк! А то заговорив "ягня не винне".
Відповісти
Як гарно вміють брехати, да так, що не обізнані починають цій брехні вірити. Просто Радіон заважає людям "зверху" - от і вся кримінальна справа, а яка саме - не важливо. Тільки от за стільки часу, стільки перевірок, навіть міністерської - ну реально щось "мало накопали". Не було за що взяти, от цілий рік з 9 листопада і їзжили.... Приїжайти люди в наш район (Маневицький) на екскурсію, бо такого порядку як в нас немає ніде. Як казали лісники: "Ми скоро в лісі листя будемо загрібати, бо не знають за що ще перевіркам нас штрафувати".
Відповісти

кватирка на нари чим скоріше тим всім краще боменше піде хабарів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні