Два кандидати від «Солідарності» стали головами нових громад на Волині

4
-6
Два кандидати від «Солідарності» стали головами нових громад на Волині
У неділю, 11 грудня відбулися вибори до об’єднаних територіальних громад. За попередніми підрахунками двоє кандидатів, яких підтримувала партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» отримали переконливу перемогу й очолять нові громади.

Децентралізація – одна з основних реформ, яка реалізовується з ініціативи Президента України Петра Порошенка. Зрозуміло, що маючи сильні й заможні громади розвиватиметься уся держава в цілому.

Тож 11 грудня на Волині відбулися вибори у новостворених ОТГ. Так, згідно попереднього підрахунку голосів у двох громадах головами стали кандидати, яких підтримувала на виборах партія Блок Петра Порошенка «Солідарність», обоє отримали понад 50% голосів виборців.

Зокрема, головою Поворської ОТГ став Сергій Семенюк (Поворський сільський голова), а очільником Прилісненської ОТГ - Ігор Терещенко (заступник голови Маневицької районної ради, очолював Прилісненську сільську раду з 2010 по 2015 роки).

На голову Поромівської громади за підтримки Блоку Петра Порошенка «Солідарність» балотувався Сергій Кіреєв, який у виборчих перегонах зайняв друге місце.

«Переконаний, що волиняни зробили правильний вибір, а новообрані голови працюватимуть ефективно та розвиватимуть свої громади. Бажаю наснаги та успіху у роботі», - зауважив голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк вітаючи переможців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не правда.вони не з солідарності
Відповісти
За Семенюка платили по 200 гривень люди від Івахіва!!! БПП за підкуп виборця??? ХТо голосував за них - бидло і худоба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Привозив гроші Денис П"ятигорець! От Вам і помічник нардепа регіонала. Поки їх не розстріляють нічого не буде.
Відповісти
По Прилісному та ж ситуація. Відомо, що за Терещенка гроші розносив Шумік.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні