У Рівному буде їздити «схрещений» автобус з тролейбусом

0
-1
У Рівному буде їздити «схрещений» автобус з тролейбусом
У Рівному почав курсувати новий вид громадського транспорту.

Новий транспортний засіб об'єднує можливості автобуса і тролейбуса, повідомляє "Рівне вечірнє".

"Це дуобус, який ми купили у білорусів на заводі "Бєлкомунмаш". Скажу відверто, про такий тролейбус я мріяв давно, дуже шкода, що жодне з українських підприємств не змогло виготовити нічого подібного, хоча за кордоном такі транспортні засоби дуже поширені", - зазначив мер міста Володимир Хомко.

Дуобус має кондиціонер, спеціальне опалення, з низькою підлогою, має пандус для зручності людей з особливими потребами, які пересуваються на візках. Крім того, він при потребі ще й нахиляється у бік зупинки, легкий в управлінні, економічний. Крім електродвигуна, обладнаний дизельним двигуном відомої фірми Iveco.

Дуобусних маршрутів у Рівному буде два або навіть три. Новий транспортний засіб суттєво вплине на екологічну ситуацію в місті. Адже замість десятків маршруток їздитиме великогабаритний транспорт, який не забруднює довкілля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні