У Луцьку відкрили ще один «Карабас-Барабас»

2
-2
У Луцьку відкрили ще один «Карабас-Барабас»
На проспекті Волі в Луцьку відкрився пивний клуб «Карабас-Барабас».

Офіційне відкриття закладу відбулось сьогодні, 9 грудня, - повідомляє Волинь Post.

Адміністрація закладу каже, що й у цьому клубі будуть продавати лише авторське пиво, яке виготовляють у броварні «Карабас-Барабас».

Нагадаємо, нещодавно «Карабас-Барабас» запустив виробництво нового сорту пива – пшеничного. Відтак, спробувати його можна буде й у новому закладі.

Окрім цього, до пива відвідувачі можуть замовити давно знайомі та улюблені фірмові страви та закуски до пива.

Вдалим є й розташування закладу, адже знаходиться він на проспекті Волі, у так званому бізнесовому центрі міста. А тому «Карабас-Барабас» пропонує серію бізнес-ланчів для своїх клієнтів.

«У нашому клубі, який знаходиться на вулиці Винниченка ми також пропонуємо бізнес-ланчі, проте декому мабуть задалеко їздити туди на обід. Тому ми пропонуємо своїм клієнтам смачні, а головне поживні обіди у новому закладі», - розповіли в адміністрації закладу.

І хоча за площею новий клуб дещо поступається уже добре відомому лучанам закладу, який скоро буде відзначати День народження, а попри це приємна атмосфера та гарний настрій усім відвідувачам – гарантовані.





















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чекали обід 35 хв.!!Це не нормально!Замовляли ще хліб-а його взагалі не принесли! Люди не ходіть туди обідати,коли в вас всього є година обіду!!!
Відповісти
Мені дуже сподобалось. Молодці!!! Вітаю!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні