--> Музика, люди, емоції: дев’ятий Jazz Bez стартував у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Музика, люди, емоції: дев’ятий Jazz Bez стартував у Луцьку

0
1
Музика, люди, емоції: дев’ятий Jazz Bez  стартував у Луцьку
Удев’яте у Луцьку шанувальники джазу і не тільки зустрічали учасників одного з найколоритніших джазових фестивалів: традиційно на сцені обласного театру ляльок дали старт унікальному музичному дійству «Jazz Bez 2016».

Від імені організаторів фесту привітав присутніх консул Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Кшиштоф Савіцкі.

Відкривали фестиваль у Луцьку музиканти колективу із Вроцлава, який став лауреатом культового польського джаз-фестивалю «Jazz nad Odrą», гурт «Skicki-Skiuk», повідомляє інформаціне агентство “Волинські новини”.

У перший день фестивалю можна було почути і музику у виконанні колективу «Rednaxela» (США, Канада, Німеччина, Бельгія),
“Jazz Bez 2016” триватиме у Луцьку три дні. Серед колективів можна буде почути такі, як "Skicki-Skiuk" (Польща), "REDNAXELA" (США\Канада\Німеччина\Бельгія), "Budniak / Bakovsky INTERMEDIUM QUINTET", (Польща\Молдова\Куба\Україна), Projekt "Sisters in Jazz" (Польща\Японія\Норвегія\Німеччина), жіночий джазовий проект Sisters in Jazz, створений відомими музикантками із Японії, США, Італії, Німеччини та Польщі, "Pol Belardi Quartet"(Люксембург) та джаз з електронікою "Karasiewicz Powerset" (Польща).

Організатори фестивалю: Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку та ГО «Принцип», Луцький джазовий клуб, Мистецьке об'єднання "Дзиґа".

У рамках фестивалю відбувалася також соціально-благодійна акція "Подаруй Різдво" для дітей, батьки яких загинули у зоні АТО, яку організували "Меценати для солдата" спільно з благодійним фондом "Всі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні