ТОП-7 луцьких дизайнерів одягу

7
3
ТОП-7 луцьких дизайнерів одягу
Луцькі модниці з року в рік мають все більше підстав для гордості рідним містом.

Іще десять-двадцять років тому уся місцева «мода» була зосереджена в торгових точках: в брендових магазинчиках, на ринках, в торгових центрах. Але тепер Луцьк має немало місцевих дизайнерів одягу, які вигадують і відшивають ексклюзивні колекції.

Відвідавши вечірку з нагоди святкування 15-річчя модельного клубу «MZM Models», видання «Волинь24» відібрало світлини із колекцій одягу кращих луцьких модельєрів.

Юлія Мартинюк
Юлія Мартинюк із моделлю Катериною Собуцькою
Юлія Мартинюк із моделлю Катериною Собуцькою

Бренду Mano – менше року, але вже сьогодні він представлений повним комплектом модних жіночих забаганок. Сукні, спідниці, штани, верхній одяг, взуття, сумки, аксесуари… Усе стильне, незвичне, оригінальне. Дизайнерка з Луцька Юлія Мартинюк під цим брендом розробила уже дві колекції.

Нову колекцію у стилі смарт-кежуал характеризує зручність та можливість легко трансформувати з вечірнього одягу у повсякденний за допомогою зміни взуття.

Ольга Лактіонава
Ольга Лактіонава
Ольга Лактіонава

Лучанка Ольга Лактіонова розповідає про свій одяг, що він – для амбітних жінок, які не бояться проявляти свій характер: не лише м’які, жіночні риси, а й тверді, чоловічі. «Деякою мірою це відображення мого характеру, того, як я бачу життя. Це передається через крій, використані об’єми, довжину чи її відсутність. Одягом я хотіла підкреслити, що жінка вільна робити у цьому житті все, що вона хоче», – зауважує дизайнера.

До слова, жінка не лише розробляє одяг під брендом «Laktionova DRESSES», а й шиє, власноруч втілюючи свої ідеї.

Анна Дідух
Анна Дідух
Анна Дідух

Сукні з етнічним принтом стали візитною карткою не лише Анни Дідух, а й усього модного Луцька. Її роботи уже давно знають далеко за межами Волині, а перші красуні регіону замовляють в цієї дизайнерки сукні, аби саме в них представляти регіон на конкурсах краси.

Модельєрка-дизайнерка Анна Дідух також працює викладачем на кафедрі дизайну луцького «політеху». Її роботи – влучне поєднання жіночності, патріотизму та величної, гордої краси, яка притаманна справжнім українським жінкам.

Ольга Шипелик
Ольга Шипелик
Ольга Шипелик

«Одяг – це вияв мого бачення світу і думок, це синтез усього побаченого і почутого. Кожна річ є унікальною, цікавою і від кожного з нас залежить, наскільки комфортно він почуває себе у цьому світі», – розказувала дизайнерка Ольга Шипелик журналістам.

Зі своїми колекціями дизайнерка неодноразово брала участь та перемагала у різноманітних конкурсах, спроектувала та відшила чимало яскравого та стильного одягу. Остання з колекцій характеризується стриманістю кольорів та форм, але в той же час зберігає характерну для бренду Shypelyk незвичність та оригінальність.

Юлія Федецька
Юлія Федецька
Юлія Федецька

Дружина відомого волинського футболіста Артема Федецького Юлія віднедавна – дизайнер одягу. Свою першу колекцію жінка презентувала у Будапешті, а нещодавно привезла свої моделі до рідного Луцька.

«Розкішні тканини, дивовижний пошив, найвища якість фурнітури... Скрупульозність в деталях, яка так підкорює...» – ділились відгуками жінки.

Олена Шульган
Олена Шульган
Олена Шульган

Дизайнерка Олена Шульган дебютувала восени минулого року, презентувавши жіночні сукні з легких прозорих тканин під брендом Shleif.

«Мені хочеться нести в світ красу, жіночність, легкість – це дуже мене надихає. Це лише перша моя колекція, над її створенням я працювала півроку. Далі я планую виводити свою творчість на всеукраїнський рівень і обов’язково відкрию свій авторський магазин», – розповідала дизайнерка під час презантації.

Ольга Касьян
Ольга Касьян з серктарем Луцької міської ради Юлією Вусенко
Ольга Касьян з серктарем Луцької міської ради Юлією Вусенко

Едельвіка – добре відомий бренд у Луцьку. Популярність одягу приніс широкий модельний ряд вишиванок, виготовлених і натуральної тканини власного виробництва. Та з часом, не відходячи від етно-стилю, Едельвіка почала дивувати прихильників не лише традиційним вбранням, а й сучасним українським одягом. А працює над дизайном директорка підприємства Ольга Касьян.

Нову колекцію весна-літо 2017 Едельвіка позиціонує як «кардинально новий напрямок». У колекції – прозорі, повітряні, легкі блузи та сукні з лляних тканин, спідниці та сукні у діловому стилі. Головною ідеєю цієї колекції є складні конструкції і водночас вільні силуети для образу сучасної жінки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за моделі, в яких друге підборіддя і литки товсті?!
Відповісти
Сестри Карлсона
Відповісти
Дідух - бездара, совісті - нуль. Вона навіть просту річ пошити не може, може лише зіпсувати тканину . Дизайн іі примітивний і грубий.
Відповісти
Ну навіщо Ви так про Дідух. Талановита і шалено працьовита дівчина. Молодець!!!
Відповісти
Мені роботи Федецької сподобались. Халатики і нічнушки зараз в моді. І видно, що дорогі тканини.
Відповісти
А я обожнюю сукні shleif!!! Неймовірно ніжні і повітряні!!
Відповісти
Шепелик реально класні моделі, але що біля справжніх дизайнерів робить ця баб пані ДідУХ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні