--> Луцький псевдопідривник виявився злочинцем «зі стажем» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький псевдопідривник виявився злочинцем «зі стажем»

0
3
Луцький псевдопідривник виявився злочинцем «зі стажем»
35-річний лучанин учора, 8 грудня, погрожував працівникам банку підірвати адміністративну будівлю.

На місце інциденту викликали поліцейських. Зловмисника затримали й відкрили кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба Національної поліції.

Близько 11 години чоловік зайшов у приміщення одного із банків на вулиці Ковельській у Луцьку та під приводом оформлення кредиту почав погрожувати працівникам установи підірвати її. Після чого чоловік вийшов із приміщення де залишив пакет із речами.

На місце події відразу ж виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції, співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області та патрульні поліцейські.

Відвідувачів і співробітників банку евакуювали. Під час огляду приміщення та прилеглої території вибухонебезпечних предметів не виявли.

Зловмисника затримали. Ним виявився 35-річний лучанин, до слова, раніше судимий.

«Чоловікові поліція оголосила про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадяд, знищення чи пошкодження обєктів власності) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України. Нині, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.

Наразі, правоохоронці встановили, що затриманий причетний до скоєння ще двох кримінальних правопорушень передбачених ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні